Korang nak kenal lebih ramai blogger tak? nak tambah follower x? nak share entri korg dalam Blogger Belia Blogger Cool x? ha2.. kalau nak.. Jom Join Segmen dari HasrulHassan
 Senang jer....
Klik banner di atas dan ikut syarat-syarat yang ditetapkan.
  • Tarikh tutup ialah pada hari ini, 8 Februari 2013 Jumaat Jam 3 Petang.
Soal jawab segmen
Nama blogger: Tengkubutang
Nama Blog : Sharing My CeriteraURL bloghttp://tengkubutang.blogspot.com/
Umo-->32
Nama Blog lain : Kucen Kucen Belog
URL bloghttp://kucenkucenbelog.blogspot.com/
Kenapa saya seorang blogger yang cool? 
saya seorang blogger yang cool kerana saya bukan seorang yg berputus asa dalam ber blog, kenapa saya cakap macam 2? he2.. saya sentiasa akan cuba menambahbaikkan lagi blog saya dan takkan mudah berpuashati kalau pencapaian hanya setakat termampu j.. maksud saya.. kalau follower 2 sikit je, saya akan cuba sedaya upaya tambah2 kan.. kalau blog saya 2 kurang menarik.. saya akan cuba percantikkan lg.. kalau saya jarang buat entri terbaru, saya akan cuba luangkan masa untuk buat entri.. he3.. dari situ saya definisikan bagaimana cool nya saya.. err.. bole ke camtu? he3.. lg satu... haaa.. apa lg yg membuatkan saya seorang blogger yg cool... saya tak memilih rakan blogger.. kalau ada yang masih baru (mcm saya mula2 dlu) jangan risau.. kalau u ollz follow saya.. saya akan follow u ollz balik.. itu tandanya saya seorang blogger yg cool.. heh3.. cukup sapai sini.. nti sambung lg yea.. =P
hah.. apa lg? moh kita join segmen ni moh.. nanti leh pomot blog korang sekali.. heh3.. jomm

4 Ulasan

  1. tak sempat saya nak join..
    saya datang melawat :)

    BalasPadam
  2. alaa.. yeke.. klu x leh sembang blog kat sini..

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum,saya datang dari segmen yg sama..Jemput singgah ke blog sy...http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/blogger-belia-blogger-cool.html

    BalasPadam
  4. salam....mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/blogger-belia-blogger-cool.html

    BalasPadam

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New