Nuff

20 Februari 2013

Lawanya Siti Bila Dah Bertudung Sempurna..

kenal x sapo nih? heee.. manaleh x kenal yea.. fofular ni..
heee.. ini gamba siti yg belum bertudung sempurna lg.. 
nampak matang muka dia kan..

Haii.. he2.. sebelum apa2.. kasi mood sikit nak berblog.. senyum2 sorg2 untuk bagi pipi cumey mcm siti.. ha3.. nk x pipi cumey mcm siti? heee.. teman xde petua pun.. teman pun x dpt pipi mcm siti.. xpelah.. bersyukurlah ats apa yg Allah dh jadikan utk kita.. x bek lea merungut.. yea x.. hee.. kali ni teman nak share gambo2 kegemaran teman skrg.. heee.. gambo siti bertudung.. dlu teman x minat siti sgt.. skrg minat lea jugak sbb tgk dia makin cumey.. ingat tak dlu siti pernah ingkar pd satu janji kononnya nk bertudung selepas menunaikan haji.. tp bila balik dari tanah suci Mekah dia still x tunaikan apa yg dia dh lafazkan sebelum ke Mekah.. dia cuma berselendang dan anak rambut depan pun masih terjulur org bole nmpk.. hemm.. ramai yg kondem dia masa 2.. tp dia still x brubah gak.. pakai tudung tp ada jambul mcm mak datin.. heee.. opsss.. tp skrg kita dh bole berbangga dgn siti sebab dia dh bertudung dengan sempurna.. xde dah jambul yg terjulur keluar.. heee.. so.. x mo citer byk2.. teman just nk share foto2 siti bertudung jea.. heee.. korg yg x minat xpe.. jgn susah2 tengok.. gi tgk yg lain byk lg.. heee.. klu yg minat lak.. sila komen.. ni bukan gambo latest tp  gambo awal Januari tahun ni.. masa 2 besday ct yg ke 34







Related Posts

4 ulasan:

  1. Lol..pakai tudung nampak tenguk..itu yang masalah..dah cantik sangat dah. Semoga dato siti faham dan istiqomah dalam menutup aurat.

    BalasPadam
  2. Sebenarnya kalau bertudung semakin cantik dan manis. Lagi pula ikut syarikat Islam kan - moga berterusan hendaknya

    BalasPadam
  3. betul 2 kakzakie, tentu siti pun baru sedar yg dia sbnrnya lg ayu bertudung cara yg betul.. dibandingkan dlu.. mcm mkcik sikit.. opsss..

    BalasPadam
  4. skrg siti dh pakai tudung betul dh.. x nmpk leher.. perubahan yg baik.. =)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New