Berniaga Online Menguntungkan? Memang! Memang benar!


SETELAH mencuba produk kesihatan dan pelangsingan badan, Emilia Leman, 29, mendapat inspirasi untuk menjalankan perniagaan produk berkenaan.
"Saya mendapat inspirasi daripada testimoni diri sendiri. Saya berjaya menguruskan berat badan menggunakan produk Alpha Lipid SD2 tanpa perlu berlapar," katanya.
Menggunakan modal permulaan daripada wang simpanan sendiri, Emilia mengakui keuntungan yang diperolehi sangat menggalakkan dalam tempoh singkat, biarpun hanya menggunakan laman sosial.
© Utusan Melayu (M) Bhd 
© Utusan Melayu (M) Bhd 
Emilia telah terlibat perniagaan dalam talian selama setahun sebagai pengedar produk kesihatan berkenaan. Kini dia memegang jawatan sebagai eksekutif pemasaran produk NZ New Image Sdn. Bhd. (NZ New Image).
"Dahulu saya hanya menikmati pendapatan sederhana tetapi kini berubah dalam waktu singkat kerana keuntungan perniagaan dalam talian boleh mencecah lima angka,'' katanya.

2 Ulasan

  1. Betul! Untung, bella cuma jd agen. Tak pyh byr apa2. Byk pulangan :) lgpun bella mmg ada impian nak buka kdai sndiri nnt. InsyaAllah

    BalasPadam
  2. sangat2 suka bila first time jejak ke blog awk ni...nice blog,very cool.terus saya jd follower you..yes,salam ukhwah persahabatn...sambut ler persahabatn saya ni yer..come to my blog..lets click my nuffnang...saya jugak akan click awk punyer nuffnang...ngee...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Post a Comment

Terbaru Lebih lama