teman ada shawl macam ni, tapi tak reti nak menggayakan.. biasa pakai tudung bawal jea.. kalau pakai yang macam ni teman main belit jea.. hee.. tapi bila tengok orang pakai, rasa macam nak try plak.. ni saja tepek gambo kat sini, nanti nak try lilit macam ni.. hihihi..  mengkome dah pandai lilit, takyah nengok! =P
shawl macam ni pun teman ada, hemm mula2 tengok giler besonya, camne nak pakai.. tapi dah ada tutor bergambar ni, bole lea try.. heee.. (nak jugokkk yea!) kome nak try ke? jom try.. heeee...
shawl yang ni teman xde, tapi seakan-akan tu ada lea.. hee.. lawo jugop kann.. apa yang penting bio menutup dada.. baru lea lawo yang sebeno nyaa.. kannn.. ha2.. thats all for today, entri ni sekadar menghupdate blog teman aje.. he2.. jangan taktau.. ini entri Autopublish okeh, teman masih di luar negara kot masa ni.. apa2 pun.. sudi2kanlah komen dan tingal jejak korang yea.. 

klik untuk lihat Tutorial lain... 

21 Ulasan

  1. kwn sy dulu panggil fesyen ni fesyen tudung pesyum pesyum hehehe

    BalasPadam
  2. hahahha akak style pakai shawl ada sepesen dua je dik oi... beria lah beli buku cara pakai shawl, lum lg tgk kt utube tp haram... tak reti jgk nk mengayakan

    BalasPadam
  3. seronoknya gi luar negara...kita lilit shawl biasa2 je.yg mcm nie tak reti la.kang tercekik plak

    BalasPadam
  4. thankss :D lepas nie x yah nak carik tempat len boleh refer sini jek :D

    BalasPadam
  5. uihhh hat last kali tu rasa mcm boleh tiru nih! XD

    BalasPadam
  6. nanti tasneem nak style baru, tasneem refers belog tengku butang laa. hehe :D

    BalasPadam
  7. suka gk belit2 ni..bse sy tgk tuto kt youtube je

    BalasPadam
  8. Menarik ni. Nanti boleh print dan cuba cara tudung macam ni yea.

    BalasPadam
  9. lilit la cmne pun.. asalkan tutup aurat .. :)

    BalasPadam
  10. suka sgt2 stail no 1 tu...hehehehe

    ~admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    BalasPadam
  11. nice sharing :)
    didiey baru je pandai lilit2 shawl tu pun tahap beginner..haha

    BalasPadam
  12. Nak cuba untuk esok. Mana tahu menjad cara tudung ini.

    BalasPadam
  13. zura suka tgk org belit2 shawl mcm2 gaya...tp zura tk reti, belit simple jer...

    BalasPadam
  14. Memang cantik dan stailo, tapi kalau saya yang pakai confirm terbelit kat tekak aja.

    BalasPadam
  15. macam2 gaya boleh buat kan kak.. tapi kita suka yang depan & belakang masih tertutup.. sebab shawl kan besar.. xnak lilit2 sampai tercekik..hehe

    BalasPadam
  16. tunjukkan la bnyk lgy style lilit 2 ni,..

    BalasPadam

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New