Nuff

19 Disember 2013

Hadiah Fridge Magnet dari Blogger Zarena Heeney dan Adriana Syaz

heee.. teman dapat hadiah Fridge Magnet (FM) ni pada 19/11/2013 (isnin) kalau taksilap teman lea.. lupa nak check peti box, agaknya dah sampai awal lagi taktau lea pulak kan.. tarikh sampul tu Blogger Zarena Heeney tulis 15/11/2013(khamis).. boleh jadi gak Jumaat tu dah sampai.. heee.. apa2pun.. tQ sangat2 yea.. i like.. Opss.. lupa lak nak citer hadiah untuk apa ni, heee.. ini sebenarnya hadiah sebab menjadi Pengomen Tegar blog Zarena Heeney.. hee..so.. sape2 yang suka kumpul FM ni, boleh lea rajin2 komen di Blog beliau yea.. klik jea kat nama2 Zarena Heeney yang teman dan bold kan atas ni..singgah dan komen yea! 
 
Omey kannn!!
 
siap letak kat Fridge.. tapi pastu cabot balik sebab terbaca artikel pasal keburukan letak FM kat Fridge.. hu2.. tapi xtau betul ke tak artikel tu, kebarangkalian tu ada.. tapi teman rasa elok teman elakkan menda2 yang teman rasa ragu kan.. hu2.. nak tau pasal ni?? KLIK SINI--->BAHAYA FRIDGE MAGNET tapi, kalau takleh letak kat Fridge tak semestinya teman nak STOP ngumpul kan.. heee.. lagi2 nak ngumpul adalah! kebetulan, hubby teman pun banyak jugak kumpul FM ni, so.. teman curik dia punya.. ekekekekek
Ni hubby teman punyaaa.. teman punya baru 1 tu jea sebenonya.. heee..
 
haaaa.. jeng jeng jeng.. tiba2 dapat pulak arahan suruh bagi alamat n detail untuk pengeposan hadiah.. hu2.. sape tu yang bagi arahan tu? heee.. ekceli bukan arahan, tapi inform dari sponsor Giveaway apa yea? tak ingat.. yang teman ingat sponsornya jea.. iaitu Blogger Adriana Syaz, kalau Adriana Syaz ingat leh bagi tau tak GA apa yea? teman lupa sangat sebab dah banyak sangat join.. sorry tau.. hu2.. nak tau gak GA apa sebab nak kredit kan ke penganjur tu.. hee.. tQ yea Adriana Syaz, jasamu amat ku kenang.. 
Tu diaaaaaaaaa.. siap bear hubby miaw2 pun nyebok ditempekkan dalam gambo ni yea.. kikikiki... xpelea.. bear cumey kan.. heee.. tengok, cumey jea bas bolat Double Dekker tu kan.. haaa.. kalau korang perasan, FM tu bertulis Melaka gak kan? So, teman udah dapat dua FM dari Melaka.. yeayyy.. tQ sangat!! suka!!

Related Posts

6 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New