hee.. terlupa sangat2 nak buat entri yang ni, yang ni ditujukan khas buat Blogger Zaza, sebab Besday dia kelmarin (17/12/2013) .. dah wish kat FB dengan menyertakan gambo katon kat atas ni..rupa2nya Zaza buat entri lak dengan memasukkan gambo katon teman ni sekali dalam entri tu.. hu3.. tQ yunk.. saja2 lukis untuk kawan2.. nak plak time besday Zaza, terus spontan tangan tu rajin nak conteng2.. 

heee.. apa2 pun moga Zaza happy di hari Besday zaza kali ni yea.. siap dapat Digital Potrait lagi dari Blogger Zakie Azid.. bertuah tuu.. heee.. apa2 pun teman tau Zaza akan semakin dewasa, dan semakin tabah menempuhi liku2 kehidupan dari satu fasa ke satu fasa yang lain akan datang.. Selamat Hari Lahir, Happy Birthday to you yunk!heee.. ok lah.. ini saja buat kali ni.. nak taip panjang2 pinggang dah sakit ni,hu2

3 Ulasan

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New