Nity

Nuff

05 Disember 2013

MENANG HADIAH EPHYRA - ALHAMDULILLAH.. REZEKI..

Opss.. tak perlu klik Banner atas, udah tamat.. hee.. baru jap tadi teman baca senarai pemenang.. yang bebenonya teman terlupa sangat nak tengok list pemenang hari ni, sib baik blogger Sya Mimie sudi inform kan pada teman.. TQ yea mimi! kalau tak melepas la kot.. sebab teman pun agak bz sikit start esok dah nak kemas2 baju,nak siap untuk ke luar negara dengan hubby, flight hari Sabtu malam (7/12/2013) nanti dan mungkin tak dapat nak online dan update blog hingga hari Rabu.. teman update entri pun guna Autopublish jea nanti yea.. untuk bagi blog teman ni tak sunyi sepi tanpa entri terbaru.. kalau korang rajin singgah2 lea jenguk blog teman ni yea.. insyaALLAH.. lepas balik Malaysia nanti teman kunjungbalas kornag lik yea..
Haaaaa.. bercerita pasal  Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda ni, teman saja2 nak try sebab teman memang suka menda2 yang mencantikkan ni.. ho2.. memang berangan sangat2 nak menang hadiah ni.. Alhamdulillah terpilih jugak dalam reramai tu.. syukur Alhamdulillah.. rezeki teman ni.. heee.. thanx buat Blogger Mia sebab sudi buat contest ni.. suka sangat2! Jom nengok gambo nyeee.. heee.. teman peserta yang ke 144, sekali tengok dalam senarai tu ada No. 144 dan sangat comel bila nombor tu  di print atas kaler oren.. cute sangat2.. sebab teman minat kaler orennnn
Haa.. yang teman bulatkan tu url link entri yang teman join tu.. hemm.. memang tak terkata apa, 1st time join menang hadiah dari segmen/Giveaway anjuran Blogger Mia  yang very peramah dan tak sombong tu.. yea.. memang  dia tak sombong.. walaupun follower dia puluhan ribu tuu.. thanx again yea Blogger Mia

Opss.. lupa lak.. saja teman letak peringatan ni kat sini, takut terlupa nanti..

>>Tugasan Review Untuk Pemenang Tempat Ke 4 sehingga 25<<
>Dikehendaki untuk membuat entri review selepas 10 hari minum Ephyra. 
>Kongsikan pengalaman dan perubahan yang anda alami.
>Sila masukkan gambar produk Ephyra yang diterima atau gambar lain yang berkaitan.
>Entri review hendaklah dari karangan anda sendiri.
>URL entri review hendaklah dihantar ke inbox fanpage Mialiana.com
>Satu entri review yang terkreatif dan terbaik akan dipilih oleh OceanLife2u.com untuk memenangi 1 kotak       Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197

dah sampai barang nanti teman review yea..pastu review lagi, join tugasan ReviewBlogger Mia plak.. he2.. 

Related Posts

10 ulasan:

  1. Tahniah..tahniah TB, teman pon menang jugak...alhamdulillah...baru terperasan kena buat review product yer....

    BalasPadam
  2. tahniahh :) rezeki awak ye .. hihi

    BalasPadam
  3. wahh tahniah ea. rezeki tu. :)

    BalasPadam
  4. tahniah!heee...nana pun menang trial pack ni,alhamdulillah:)

    BalasPadam
  5. Tahniah.. semoga TB terus berjaya.. aamiin.

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    BalasPadam
  8. kita tahu, akk msti bz.. sebab tu kita inform.. :)
    lagipun haritu masa kita sibuk persiapan kawin, kita menang baju tu, kan akk tolong inform kita.. :)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2