Nity

Nuff

29 Ogos 2014

FLEXILINER FOR EYE | EYELINER TERBAIK!




Cantik sungguh matamu bila pakai ni, haaa.. jangan taktau  artis Korea pun suka pakai Eyeliner ni tauu.. Mata diorang terselah bila digariskan dengan Eyeliner yang macam berus Khaligrafi ni.. Nak mata beso? haaa.. memang inilah mendanya yang boleh buat mata kotang berubah 360"... errr.. tak tak.. bukan 360'.. kang juling le pulak jadinya.. heee.. tapi apa yang teman leh katakan.. teman suka pakai eyeliner ni, sebab tak comot dan tahan lama, dan lagi pulak, teman yang mata elergik ni rasa ok je pakai.. mata tak merah.. 

berminat mau order? PM teman di FB Tengkubutang Miaw yea.. 

Related Posts

4 ulasan:

  1. akak suka gak pakai eyeliner..lepas make up kalau tak pakai eye liner, rasa lain macam je

    BalasPadam
  2. sy dh lama x guna eyeliner ni...

    BalasPadam
  3. suka gak pakai eyeliner..hehe

    BalasPadam
  4. suka jugak pakai eyeliner, tapi kadang2 je.. sekarang dah stop pakai, sebab rasa mcm malas dah nak makeup, nak tumpu pada penjagaan muka je.. hehe :D

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2