Cantik sungguh matamu bila pakai ni, haaa.. jangan taktau  artis Korea pun suka pakai Eyeliner ni tauu.. Mata diorang terselah bila digariskan dengan Eyeliner yang macam berus Khaligrafi ni.. Nak mata beso? haaa.. memang inilah mendanya yang boleh buat mata kotang berubah 360"... errr.. tak tak.. bukan 360'.. kang juling le pulak jadinya.. heee.. tapi apa yang teman leh katakan.. teman suka pakai eyeliner ni, sebab tak comot dan tahan lama, dan lagi pulak, teman yang mata elergik ni rasa ok je pakai.. mata tak merah.. 

berminat mau order? PM teman di FB Tengkubutang Miaw yea.. 

4 Ulasan

  1. akak suka gak pakai eyeliner..lepas make up kalau tak pakai eye liner, rasa lain macam je

    BalasPadam
  2. sy dh lama x guna eyeliner ni...

    BalasPadam
  3. suka gak pakai eyeliner..hehe

    BalasPadam
  4. suka jugak pakai eyeliner, tapi kadang2 je.. sekarang dah stop pakai, sebab rasa mcm malas dah nak makeup, nak tumpu pada penjagaan muka je.. hehe :D

    BalasPadam

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New