Nity

Nuff

08 Februari 2013

Menang Tempat ke 5 Teka Teki Origami (burung)..


heh3.. hari ni teman nak bercerita pasal contest yg teman join baru2 ni.. contest suka2 n x memberatkan fikiran pun.. he2.. contest ni namanya Teka Teki Origami yg dibuat oleh Cik Pensil kita yg cumey 2.. contest bermula 28Januari--->6Febuari hari 2..

he2.. teman pun suka origami tapi memandangkan teman ni bukanlah berjari ajaib (dlm erti kata lain tangan keras mcm kayu) so, teman x selalu fokus pun klu melipat-lipat kertas ni.. hih3.. lagi satu, kalau korang ni bukan seorang yg penyabo.. lupakanlah nak melipat2/buat origami yeww.. mau bersepah umah dgn kertas2 origami yg korg buat x jadi tew.. hih3... tp kalau org bagi teman free, teman nak jea.. suka sgt benda2 comel ni.. dulu klu rajin pun teman suka buat bintang2 yg kecil 2, kasi bubuh dalam balang ikan yg kecik 2.. so cute tau.. (aishh.. jgn tanya lain.. bintang 2 j teman tau buat ponn.. hih3.. )

ok lah, berbalik kepada contest teak teki origami tadi.. heee.. melihatkan ramai giler yg komen berapa jumlah burung2 dlm kotak 2, teman pun rasa mcm xcited nk cuba.. teman try lea teka jugak.. berpinar2 jugak mata ni mengira burung2 tu.. bila dh Cik Pensil asingkan warna pun masih berpinar2 (berpino2 org Perak ckp) naik kero mata ni mengira sebab tuan tanah pandai.. dia blur kan gambar burung2 tu.. hu3.. Last2.. teman komen j ikut nasib.. heeee... saja suka2.. suka tgk gelagat org yg komen sekali.. hih3.. mesra alam j semuanya.. hu3.. dan semalam teman dapat keputusan dari Cik Pensil ... he3

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Cik Pensil ckp.. Tahniah! anda menang.. hi3.. 

He3.. yg ni 1st time dpt adiah melalui berblog.. wlupepun, jgn slh tafsir lak dan jgn lak anggap teman join smata2 nk dpt hadiah j tau.. teman join apa2 segmen or contest or apa2 je lah.. bkn semata2 nk kan imbuhan or hadiah, tp kita semua tahu n sedia maklum kan.. dengan cara macam ni kita dapat mengeratkan lg hubungan kita dgn blogger2 lain.. komen2.. kenal2.. sharing2.. exchange link.. semua ni dapat menjadikan suasana dunia blogger kita meriah kan! ( cewaaaahhh .. ayat teman dasyattt kan! )

wlu pepun.. tQ kepada Cik Pensil yg mengadakn Teka Teki Origami ni.. nti buatlah lg yea.. heh3..






Related Posts

6 ulasan:

  1. congrats dear... sebab menang...tumpang happy...

    BalasPadam
  2. Tahniah . . wahhh seronok taw wat origami, walaupun kadang rasa macam fed up nak buat sebab asyik xjadi ja, tapi bagus sebab boleh pupuk sifat sabar dalam diri and boleh jugak di jadikan terapi @ excercise jari jemari heheheh, apa pun tahniah

    BalasPadam
  3. ha3.. yeke Nurul? kalau kita dh mmg tak sabar cne lak2? nti abes umah penuh dgn perca2 kertas berselerak..semua sebab mengamok origami x jd.. nk buat burung jd gajah.. hik3..

    BalasPadam
  4. Thanx Farah-->sj try j.. tgk2 tuan tanah bg tau menang.. rezeki lea 2.. =O)

    BalasPadam
  5. HEHE . kemain seronok dia :D
    dah dapat hadiah gitau eh :)

    BalasPadam
  6. he3.. seronok sebab 1st time dpt.. =P .. dh trima dh adiah.. tQ.. =)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2