Nuff

22 Februari 2013

SEGMEN : SAYA NAK MENANG!



Korang! Jom join segmen yg ni lak nak.. saja mencuba.. kot ada rezeki dapat.. heh3.. tarikh tutup on my besday lak 2.. hih3.. 28 febuari 2013

So.. apa lagi.. jom join ramei2.. jom! memeriahkan segmen.. tambah follower.. leh kenal lebih ramai blogger2 lagi gitu.. bestt kan.. bercabang2 kebaikan dapat melalui bersegmen ni.. he2.. selamat mencuba!


Related Posts

36 ulasan:

  1. Salam . Terima kasih sudi jon segmen saya . minta maaf lahh sebab menyusahkan dengan link-2 sponsor tuh . tapi , ada tak cara yang lebih menyenangkan untuk dorg ikut syarat-2 tuh ?

    BalasPadam
  2. Datang balas kunjungan . Birthday 28 Feb ? Kalau menang , hadiah birthday la . Hihi .

    BalasPadam
  3. tq yunk like page aien..good luck..

    BalasPadam
  4. Amboii . kemain rajin ya ? teruskan2 :D

    BalasPadam
  5. Heh3.. Saja suka2 join segmen mcm2 cik pensil..

    BalasPadam
  6. Nur nabihah--hu3.. Untunglah klu dpt.. Rezeki.. :)

    BalasPadam
  7. Aimitosehah--xtaulea ada cara lain ke tak.. Tp xpelea.. Itu tandanya nk join apa2 segmen ikut pd adiah ganjaran.. Klu senang Syrt join GA nya maka adiah pun stimpal dgn nya.. Tp klu Susah sikit syrt GA nya maka adiahnya pasti menawan.. Yea x.. He3.. dont wori.. Kitorg phm.. Heeee

    BalasPadam
  8. Gud luck...kot luck tarikh lahir leh menang..hihii...

    BalasPadam
  9. good luck
    jom singgah http://anakincikmokthar.blogspot.com/2013/02/shawl-halfmoon-sakura-long-dress-tribal.html

    BalasPadam
  10. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html

    BalasPadam
  11. Farhanah -->tQ yang.. dh singgahbalas n komen sekali .. =)

    BalasPadam
  12. cik fie--> maceh yang..dh follow balik n komen sekali.. =)

    BalasPadam
  13. Dari segmen yg sama,
    Jemput la berkunjung ke blog saya ye.

    http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html

    BalasPadam
  14. iezwa-->dh follow awk balik.. tQ.. cantikk sgt blog awk! i like!

    BalasPadam
  15. selamat bersegmen...remy dah follow sini jugak.......

    BalasPadam
  16. jom join dan memeriahkan segmen ni

    http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaAllah.. nti teman singgah n join yea.. skrg bz sikit.. =)

      Padam
  17. good luck... jom singgah blog 3 dalam 1

    Tutorial Cara Hilangkan Navbar Di Blog Anda - ez Tutorials Blog
    http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/02/tutorial-cara-hilangkan-navbar-di-blog.html

    BalasPadam
  18. singgah lagi kat sini

    - Admins Blog 3 Dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    BalasPadam
  19. salam ziarah...dah follow.. gud luck :)

    BalasPadam
  20. Noesuhaimi dan MamaRey-->TQ yea.. =)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New