Sambil rehat2 atau bersantai2... kita boleh la cuba2 repair badan kita sendiri. Rujuk grafik. Picit dan gosoklah bahagian2 berkenaan di tapak tangan kita. InsyaAllah bermanfaat untuk kesihatan. Lagi baik kalau sedang memicit2 atau menggosok2 tu kita baca Surah Al-Fatihah, Ayat Kursi dan 3 Surah Qul...

12 Ulasan

  1. Assalamualaikum kak tengku. thanks sharing. sheila selalu lenguh2 kat tapak tangan ni..

    BalasPadam
  2. Pernah dengar tentang ni tapi xpernah buat...hehehehe

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    BalasPadam
  3. Thanx for sharing.. Selalu gak tgk tapi x praktikkan.. Hihihi. ..

    www.vitaminutrisikeluarga.com.my

    BalasPadam
  4. berguna ni..tq share...blh le amalkan bila dok saje2...

    BalasPadam
  5. semuanya ada berfungsi kannnn

    BalasPadam
  6. complicated jugak nak study gambarajah tu... apa2 hal, thank you for sharing...

    BalasPadam
  7. perkara mudah camni pun tak terfikir nak buat ... mudah2n ingat nak buat lepas nih .

    BalasPadam
  8. harus banyak-banyak istirahat je badan tu...hehe

    BalasPadam
  9. yup, ada perubatan melalui tangan. tapi digalakkan rawatan setiap bulan ke hospital .hehe. <-- bakal pekerja makmal hos.

    BalasPadam

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New