Nuff

26 Januari 2014

LIST PEMENANG ANUGERAH JUARA LAGU KE 28 #AJL28 TENGKUBUTANG

HAFIZ JUARA!!
ANUGERAH JUARA LAGU KE 28 -- AJL 28
Bahagiamu Deritaku muncul sebagai Juara Lagu ke-28 menewaskan 11 pesaing lain.
Ahaaaaa.. Juara Lagu 28 Milik Hafiz!! teman udah agak dah.. Hafiz yang akan menang kannnn.. Bahagiamu Deritaku... best.. terbaekkk.. suka suara Hafiz.. memang rezeki dia asyik menang jea nih, Lagu ciptaan LY dan lirik Baiduri itu disampaikan oleh penyanyi, Hafiz dalam persembahan yang begitu menyentuh perasaan. Tahniah Hafiz!!! Jom tengok keputusan lain jom!

Persembahan Terbaik
Hafiz
Persembahan Hafiz dengan lagu Bahagiamu Deritaku dipilih penonton 
sebagai Persembahan Terbaik.

Vocal Terbaik
Jaclyn Victor
Jaclyn Victor diumumkan pemenang Vokal Terbaik menerusi lagu 
Ikut Rentakku bagi AJL28 ini.

Tempat KEDUA
Hyper Act
Naib juara milik lagu Hanya Aku hasil ciptaan dan disampaikan sendiri kumpulan Hyper Act.

Tempat KETIGA
Awie Raffael
Lagu Kalau Aku Kaya nyanyian Awi Rafael dan Altimet yang dicipta 
komposer Omar K dan Audi Mok di tempat ketiga.

Pssstt.. Teman tak nengok kat TV sebab TV umah rosak.. teman nengok live streaming pakai internet jea.. nengok kat sini-->LAYAN ON9

Related Posts

22 ulasan:

  1. Ada link Hafiz tu ke.. miss la td persembahan Hafiz..

    BalasPadam
  2. http://youtu.be/xSBciba_C6M

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. he2.. abak tengok gak ke? teman tak tengok habes.. dapat tengok beberapa arits jea.. internet slow..

      Padam
  4. terbaik la hafis..terus bertambah kaya la diee

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu laa.. hope dia pandai gunakan duit yang dia menang tu unutk majukan diri or buat bisnes ke.. mcm zizan.. burgerbyte.. heee

      Padam
  5. Assalamualaikum kak tengku, sheila tak tengok, dah tertidur awal. hehe dengar2 hafiz menang ek? taniah hafiz, murah rezeki (",)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hu2.. teman pun tengok sikit jea Sheila.. sebab taktau n terlupa AJL 28 semalam.. aiyakk.. dah hujung2 baru dapat nengok.. hu2

      Padam
  6. Hafiz jg layak dapat vokal terbaik, tp agaknya juri tak mau dia dpt semua, jd bg Jac tu

    BalasPadam
  7. betul tu.. Mula2 ingat semalam Hafiz yang menang Vokal.. tapi yelah.. xkan semua nak bagi Hafiz nanti x best lea kan..

    BalasPadam
  8. Semua yang komen diatas teman dha bw lik.. tq yea sebab sudi singgah n komen sini..

    BalasPadam
  9. zara xbrapa sgt ngan retiss ni.. tp masa ajl tu.. zara suka tgk psembahan dr Black ngan tarian dr stacy.. ^^

    BalasPadam
  10. Tahniah kpd semua pemenang..:)

    BalasPadam
  11. tengok malam tu.. memang yakin hafiz akan menang.. tak sangka tekaan tepat.. :)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New