Nuff

09 Januari 2014

ARMAGGEDDON NIGHTHAWK KAI-5 REVIEW

ARMAGGEDDON NIGHTHAWK KAI-5
Ni rupa kotaknya.. Beso kan..
Lalalalala.. Hai. korang semua, Hai.. senanglah dalam hati... he2.. hari ni mood nak buat entri datang dah sikit2.. ni yang up satu entri baru ni.. hu2.. bukan entri apa pun, just nak review tentang keyboard baru yang hubby teman beli ni haa.. semalam dia beli keyboard ni, pergh.. kotaknya beso.. tapi dalamnya tak lea beso mana.. hik3.. mula2 pandang sebelah mata jea.. maleh nak nengok.. tapi pastu bila duduk kat kerusi depan pc tu, try menaip sikit.. pergh.. lembutnya butang keyboard dia.. alahai.. jatuh cintak teman tau! memang butang keyboard camni lea kegemaran teman.. idoklea keras melengkang macam yang sekarang teman guna sebelum ni.. kekekeke.. 
2 COLOR BACKLIGHTING tuuuuu.. heee..
sekali dengan CD Installer.. (jangan tanya lebih, teman idak lea tau menda2 ni)

Haaa.. harga yang hubby teman beli semalam ialah RM 105.00, hubby miaw beli kat Lowyat, mana lagi yang murah kan? ho3.. tapi kalau ada yang beli lagi murah tu, sila diam2 yea.. hi3.. nanti teman nyesal lak kang.. harga murah dari yang kami punya.. kekekeke.. apa2 pun jom baca review kat bawah ni.. haaaa.. kot lea mengkome pun sedang tercari2 keyboard baru kan.. he2.. teman suka keyboard ni.. best! baca review!

Technical Specifications
General
  •  118 membrane silent switch and lifespan up to 10,000,000 keystrokes.
  • 11 programmable macro keys, on-the-fly profile switch.
  • 3 customizable gaming software profiles.
  • 7 default multimedia control keys.
  • Adjustable polling rate with custom setting 125/500/1000Hz.
  • Adjustable backlighting intensity and color [red, blue].
  • Gaming cluster with anti-ghosting capability
  • Additional WSAD and directional keys
  • 1.5 meters multiflex cord
Description

24 Programmable buttons: Headed by 12 additional keys with 2 Macro profiles, the KAI-5 can store up to 24 different Macros, with a profile switch key for easy cycling.

Gaming mode: Activate the gaming mode via a simple button to disable the windows key. You’ll never be disturbed by that pesky little button while gaming ever again.

Marked key set: Additional WSAD and directional keys give a stylish finish to the KAI-5. It is also practical, with its grooves and markings to aid in lightning-quick keystrokes.

Designed with the essential Keyboard Active Illumination, our codenamed KAI-5 has been a popular choice amongst gamers. With its prominent backlighting, you will have perfect vision of the keyboard which reduces the chance of hitting the wrong keys.

The KAI-5 comes with 12 built-in programmable buttons. Additional keys mean that you can have more commands at your disposal. Create your very own macros and customize the KAI-5 to match the game.

The KAI-5 comes with 2 Macro profiles color coded into hot red and cool blue backlighting. This prevents any confusion between profile switching, improving your gameplay responsiveness. 

Be it the handful of spells in World of Warcraft, or simply adding macros for different games, additional macro keys are indispensable.

tengokkk.. best giler kan.. bila malam2 sungguh cantikk keyboard ni, pastu kan.. buttorn dia lembut jea nak menaip.. alalala... sukaaa sangat2 tauu.. pandai hubby miaw pilih.. hu3.. Opsss.. dia pilih ada sebab.. sebab nak main game senanggg.. haaaa.. tau sangattt... tapi takpe.. janji bestt! sedap menaip! he2..

Sumber
Gambar : Pakcik Google..
Info : http://armaggeddon.net/

Related Posts

19 ulasan:

  1. untung lar madam miawww kite hehe

    BalasPadam
  2. Haha.. Ni gaming keyboard ni.. Nak lagi mahal sampai 200-300 pun ade...try search 'razer'. lagi gempak2.

    BalasPadam
  3. Perh. Tak mampu nak membeli. Komputer pun ZH takda. Hehehehe...

    ZH Blogger

    BalasPadam
  4. menariknya keybord macam ini. Kena beli juga nanti buat main game ;-)

    BalasPadam
  5. dah agak dah . senang nak main game ... heheheeee

    BalasPadam
  6. salam jemput baca =)
    http://diyasesame.blogspot.com/2014/01/hadiah-tanaka-dari-tengkubutang-miaw.html

    BalasPadam
  7. huiyoooo.... keyboard glow in the dark..... ekekeke......

    BalasPadam
  8. seronok main game DOTA dengan perang ni. hehehe

    BalasPadam
  9. First time singgah sini, tengok2 entri Armageddon...Tuan blog ni gamers ka?

    BalasPadam
  10. ada lampu... best la menaip dalam gelap pun boleh...

    BalasPadam
  11. fuyooo.. kaler biru tu macam lawa je

    BalasPadam
  12. penuh lampu led dan banyak special key, games mesti suka sangat keyborad jenis ni.

    BalasPadam
  13. salam

    jom singgah blog saya. saya orang baharu dalam dunia blog ini. sempena pembukaan blog saya. pelbagai hadiah menarik saya sediakan. siapa cepat dia dapat. cepat sebelum terlambat www.detikilham.blogspot.com

    BalasPadam
  14. miaw miaw.. dapat benda baru.. untung la :D

    BalasPadam
  15. Many people on the internet spend their time trying to find free reverse Business Phone Service lookup websites, and if you're reading this article right now you are probably one of them and you're probably frustrated that you haven't found one yet. http://www.telcan.net/BusinessPhone/

    BalasPadam
  16. cantik tertarik menarik dia memang deboom la keyboard tu. Siap ada lampu. Part yg keys dia soft tu paling tempting.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New