Nuff

16 Januari 2014

Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah

just nak support rakan blogger kita, hee.. sorry abak.. lambat plak join.. heee.. jom kita meramaikan follower jom.. jomm.. klik Banner atas ni untuk join! =) disamping leh tambahkan follower, leh kita kenal2 dengan blogger2 lain .. kan.. =)
Syarat-syarat :

1. Follow Lorong Cinta
2. Buat Entri  Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..
3. Tampal Banner dan link kepada Lorong Cinta
4.Copy URL dan Paste dalam ruangan komen
5.Bermula 7 Januari dan berakhir 7 Februari 2014

Related Posts

32 ulasan:

  1. dah join segmen ni..btw selamat bersegmen..:DD

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen ye. fae dah join hehe.

    BalasPadam
  3. selamat bersegmen TB.. Insha Allah, kalau ada masa saya join ya

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    rupnya Abak dah Follow sini ^_^

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    BalasPadam
  5. Slmt bersegmen.. sy pun join juga.. :)

    BalasPadam
  6. saya pun join ^^ selamat bersegmen ^_^

    BalasPadam
  7. singgah dari segmen yg sama..

    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    salam perkenalan..

    BalasPadam
  8. 1933 follow sini .salam ukhuwah.

    jemput datang

    http://www.beehazack.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  9. singgah dari GA yang sama. Happy blogwalking... http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  10. salam..singgah dari segmen yang sama..jemput follow blog saya juga..:)
    http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  11. ayu singgah dari segmen yg sama.. ada masa nnati singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum..Singgah dari segmen yg sama.Jemput singgah ke blog.. salam ukhuwah:)
    done follow :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  13. Assalam perkenalan ..
    BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
    jumm balas2 terjah ..
    Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum.

    Datang ziarah dari segmen yang sama.

    Follower ke 2000

    BalasPadam
  15. jalan sini :) selamat bersegmen

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum.. bw dari segmen yang sama.. Salam ukhwah dan sukses selalu :)

    BalasPadam
  17. Salam ukhwa..
    cik datang singgah follow sini...Semoga ukhwa persahabatan kita di alam maya ne berpanjangan :)
    http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    # Cik follower yang ke 2010...awwwwww i loikeee :D

    BalasPadam
  18. Selamat bersegmen, all the best ^_^


    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    BalasPadam
  19. datang dari segment yang sama follow me back... salam kenal semua http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  20. salam ukhuwah..datang dari segmen yang sama & dah follow..;)

    http://kasihalurpoda.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  21. salam ukhuwah..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.

    wish you all the best :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  22. Salam.. Jie dtg dari segmen sama..
    http://www.jiesusanos.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  23. Salam......mass dtg dari segmen yang sama,,,,,dah follow blog awak....
    jom singgah n follow blog mass....salam perkenalan =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  24. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhuwah
    Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  25. salam, saya dtg & follow. feel free to hit me back yeah.

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    BalasPadam
  26. Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    BalasPadam
  27. singgah sini dari segmen yang sama juge... Alang2 follow skali... All the best!

    BalasPadam
  28. salam perkenalan ;)

    join sudah jugak ;)

    http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhwah.html

    salam ukhwah ye ^^,

    done follow jugaa,,, hee

    BalasPadam
  29. salam ukhuwah.. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    BalasPadam
  30. salam ukhuwah.datang dari segmen sama.done follow :)

    http://eyranasrin.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New