Nuff

30 Januari 2014

PRANK HUBBY GUNA TAHI BUTANG

PRANK HUBBY GUNA TAHI BUTANG

Ini kerusi, hubby teman baru beli tahun lepas, masa ni baru n cantik lagi.. sekarang ni kerusi ni dah tak rupa apa dah.. dah abes berbulu2 dicakor dek butang n oyen.. kaki kerusi ni pun udah patah dibuat deme.. hu3.. yang peliknya hubby teman idak lea nak marah deme ni, cer kalau teman yang buat.. gerenti dimarahnya teman ni, siap merajuk2 lagi kot.. aishhh.. tak patut betuii.. kata hubby teman, kucen tu taktau pepe, kalau dia buat salah kita marah dia pun, dia bukan faham pun.. huk3.. betui jugak yea!

Hu2.. hubby teman sayang beno dengan kerusi baru dia ni, teruja nak buat koje bila ada kerusi ni katanya.. hu3.. teman nengok sayang bebeno dia dengan kerusi ni.. mula lea teman buat plan nak pekenakan hubby teman ni.. hi3..


Alkisahnya.. hari tu teman pekenakan hubby teman dengan Tahi Butang..hu3.. jom baca bawah ni!

teman amik tahi Butang ni...

Pastu letak kat kerusi kesayangan hubby teman tu.. hu3..


Bila hubby teman balik koje n masuk bilik, dia ternampak tahi ni atas kerusi dia, dia menjeritttt.. aaaaaaa.. tengok niiii.. cepat lea tengok niii.. Aaaaaaaaaaaaaaaaa..

Teman yang dalam bilik depan dah tak tahan gelak, berdekah2 teman gelak bila terdengar suara hubby menjerit tengok kerusinya dah ada ketul2 tahi kucen.. hik3.. pastu teman pun pura2 lari ke bilik tengok apa dia.. 

Hubby cakap Butang dah berak atas kerusi ni... camne ni? 

Teman pun dah tak tahan sangat nak gelak.. tak boleh nak berlakon lagi dah.. nak tergelak sangat2 tengok muka risau hubby masa tu.. 

Apa lagi.. meletop berdekah2 teman gelak.. hubby dah pelik dah.. pastu teman amik tahi Butang tu, teman tunjuk kat hubby, hubby dah geli2 dah tengok.. hihihihi.. pastu teman citer lea dari A to Z.. hubby geram jea.. dia kata "nak kena niiii..."

Kesian Butang, Butang lak jadi mangsa yea.. 
walhal tuan dia yang punya onar.. kih3.. 

muka bengang.. hik3

heeee.. actually.. tu bukan tahi Butang/kucen pun.. tu sebenarnya kotak yang teman rendam dalam air dan kepal2 jadikan macam tahi kucen tu, teman dapat idea ni dari sebuah blog.. tp x ingat blog sape.. saja jea nak try pekenakan hubby teman.. yelah.. dah sayang beno kerusi dia tu, siap bersembang pun takmo turun dari kerusi tu.. hi3.. haa.. kan dah kena... apa2 pun.. mujur mood hubby OK masa tu.. kalau tak kena masa, memang lain pulak jadinya kann.. tak terfikir plak yang tu.. kui3..



Related Posts

24 ulasan:

  1. hihi hihi pandai wat lawak ya...

    lenkali jgn gelak dulu, cakap kat your hubby, butang tu tak salah, tak tau apa2..so please clear that thing! tengok reaksi dia camner, tercabar tak ngan kata2 dia sendiri hahaha

    BalasPadam
  2. alolo..kesian tengok butang dengan muka tak bersalah tu.. :)

    BalasPadam
  3. adehh mcm tahi kucing ntl nie ehehehe..terkena ya si kawan ;D

    BalasPadam
  4. waaa sebijik mcm tahi meow2.....kreatippp:P

    BalasPadam
  5. hahahahahahahahaha........pnjg akal btl

    BalasPadam
  6. kalau tak perati betul2.. kompom memang mati2 ingat tu tahi kucen.. cian butang jadik mangsa..

    BalasPadam
  7. hahaha.. sy yg membaca ni pun dh tergelak... kelakar sgt.. mmg kadang mmg kucing kita jd mangsa kalau kita nk kene kan org...

    BalasPadam
  8. hahaha..cisss...kotak rupanya...kan dah kena prank..kihkih...

    BalasPadam
  9. he3 gurauan membawa bahagia gitu...

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum kakak! menjadi siot macam tahi kucing. muahahhaa lukenabeb >_________<

    BalasPadam
  11. kesian butang. blanje dia mcd . :P

    BalasPadam
  12. hahaha...sy pulak yg tergelak berdekah-dekah dok imagine peristiwa cmni..mmg betul real-lah bentuk dia tu...;D

    BalasPadam
  13. Kesian kat hubby. Menjadi mangsa TB. Hahahaha...

    ZH Blogger

    BalasPadam
  14. hahahaha... gotcha!.. kelakar... bolehlah kenakan encik suami sy pulak... hahaha

    BalasPadam
  15. hahah...saya pun ingat tadi tahi kucing..eh!blog saya ada share cara nak but tahi kucing tu dulu..hikhik..

    BalasPadam
  16. hahahaha.. adoi kak..kalau kita, silap langkah mau kena lmpang sedas kut..

    BalasPadam
  17. hahaha..rajin nya nak kenakan husben..haha

    BalasPadam
  18. peh!! ingat btol2 taik butang tadi...hihi...pandai la akak buat..

    BalasPadam
  19. Mmg mcm taik btol lah! Pandai akak!

    BalasPadam
  20. hahaha..good idea.nak prank org guna idea ni..;D

    BalasPadam
  21. hahahaha good tips bt yg dah kahwin. gurau2 degn husband camni mengeratkan lg hubungan husband n wife.

    BalasPadam
  22. INI GOOD IDEA NAK PRANK ORANG NI KAN...HAHAHAHHA

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New