Nuff

30 November 2014

MUSK BLOSSOM MEMANG AWESOME!!!

Ok.. Just nak citer.. teman suka sangat-sangat bau Musk Blossom ni.. baunya lembut giler.. macam bau White Musk perfume Bodyshop tu weh.. memang menjadi rebutan betul lotion dan haruman dari Musk Blossom ni..  

Dengan bau lembut BODY POWDER nya, bau segar dan harum SHOWER GEL  nya, dan paling teman suka ialah bau HAND & BODYLOTION  dia.. perghhh.. wangi giler.. macam ada terapi tidoq aje.. rasa nyenyak je tidoq weh.. 

Haaa.. kalau dah bau lotion nya wangi.. dah tentu bau BODY SPRAY dan DEODORANT nya pun wangi kan.. 

Opss.. tak lupa juga.. ada wangian pati yang didatangkan dalam botol kecik ala-ala bodyshop tu.. hanya calit sikit je dah wangi sampai ke petang.. haaa.. apa lagi.. Musk Blossom punya minyak wangi la.. pati dia tu tau tahan lama dan lekat di baju.. bila dah basuh.. masih harum wehhh.. 

ho2.. nak beli kat mana? beli kat Cosway je.. kalau malas nak keluar beli.. bole beli online aje.. nak order kat sape?? haa.. order le kat teman yea.. pm je Tengkubutang Miaw untuk tanya2 harga.. 



   








Related Posts

0 comments:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2