Nuff

24 November 2014

PEMENANG BIRTHDAY GIVEAWAY EMBUN BEAUTY HOUSE BY TENGKUBUTANG

PEMENANG  

Hadiah tempat Pertama :
Coklat Ferrero (16 biji)
Pemenangnya adalah peserta yang bernombor :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hadiah tempat Kedua
Tudung Bawal Ruffle
Pemenangnya adalah peserta yang bernombor :
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hadiah tempat Ketiga
Alpha Arbutin Soap
Pemenangnya adalah peserta yang bernombor :
 
Sila tuntut hadiah korang dekat Page Embun Beauty House atau terus ke owner page iaitu Embun Eiza.. tuntut dengan segera yea.. kalau lebih seminggu (sehingga 1/12/2014) takde sape tuntut teman akan pilih pemenang lain.. okeh.. itu sahaja.. sorry sebab lambat umum pemenang.. apa2 pun tahniah buat yang menang, yang tak menang.. cuba lagi.. insyaAllah.. kalau dah rezeki tu.. korang akan dapat.. 

Yang mana memnag hadiah tu, kalau rajin buatlah entri penghargaan tanda ucapan terima kasih buat Sponsor iaitu Embun Beauty House yea.. sebab akan datang admin kata akan buat giveaway camni lagi.. hee.. kita support la bisnes melayu.. ye dokk.. heee..


Related Posts

9 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New