Nuff

30 November 2014

CONCERT & GRADUATION DAY JOYKIDS

Haaaaii.. Inilah anak sedoro teman yang comey comey belako.. Emaknya Blogger gak tau.. Linda namanya.. heee.. adik kesayangan teman.. kalau nak singgah n follow blog Linda, boleh lah gi sini 

Huhuhu.. Siang tadi.. (30.11.2014) bersamaan hari Ahad, anak-anak adik teman ni menyambut majlis Konvokesyen mereka di Tadika Joykids.. 

Huhuhu.. Bermacam-macam acara diadakan sempena hari special ni.. Anak sedoro teman pun join gak.. 

Teman tak gi pun sebab jauh dari umah.. Heee.. 

Mama budak budak ni pun tak dapat tengok persembahan diorang.. Sebab mamanya masih di hospital, baru melahirkan baby boy pada hari isnin hari tu.. (24.11.2014 jam 11.15 pm).. So.. Hanya papa nya yang dapat gi.. 

Dan gambo gambo ni lah yang diambil oleh papa mereka.. Siap ada video lagi.. Dapat gak teman tumpang nengok.. Huhuhu.. Udah beso anak sedoro teman semua.. 
 Danish masam dan adiknya Damia suka pose mcm mcm.. Heeee.  Comey.. 
Danish dan adiknya Damia
Damia.. Si kecik ni pandai possing wooo
Damia oh Damia..
Ni si abangnya.. Danish..
Damia bersama Kakaknya Ica
No. 2 dari kiri tu Danish



Danish kusyuk
Senyum sokmo.. 
Dapat piala lagi tuu..
Meriah sangat-sangat..
Muka serius ajelah Danish ni.. 

Related Posts

1 ulasan:

  1. Salam, haha comelnya semua, baju dan kain damia cantik sgt, berbunga2 :D

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2