Nuff

06 November 2014

TIPS MENGENALPASTI LABEL ASLI AL-RAZI

Video Sabun AlRazi yang terbaikk..!! |
Haii.. rasanya sejak teman buat review pasal Sabun Al-Razi tu kan, semakin ramai plak yang bertanya2 kenapa harga murah? tiruan ke? hu3.. teman pun nak jugak tahu betul ke tiruan? sebab teman pun pakai jugak.. of course lea teman nak jugak tahu smaada produk yang teman guna itu selamat atau tak kan.. hu3.. risau jugak.. muka dah le sensitif.. kena plak produk tiruan.. aiyooo.. naya je kan.. 
Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call -
0124961873

Ok lah.. sebenarnya teman just review sahaja produk Al-Razi ni tau.. teman tak jual pun.. alang-alang dah guna dan ada kesan yang baik untuk teman, apasalahnya teman buat review, share dengan korang.. hee.. nak pulak owner Embun Beauty House dengan baik hatinya sponsor sabun Al-Razi tu untuk teman kali ni.. memang rasa agak bertuah la kan.. tQ yea Embun Beauty House.. 

Haaaaa.. bagi yang tak tahu bagaimana nak tahu samada sabun Al-Razi yang korang beli tu Original atau Tiruan, meh tengok gambo bawah ni yea.. moga dapat memberi pencerahan buat korang2 yang selalu bertanya isu Ori atau tak ini yea.. hope semuanya terjawap.. heee.. 
Sebelum nak beli produk ni, pastikan kotak tu ada sticker Hologram macam dalam gambar diatas ni yea.. haaaa.. ada 3 cara nak kenal yang ori atau tak.. jom baca betul2 ok.. pasni jangan tanya teman dah ori ke tak.. teman just terangkan aje yea.. teman tak jual..

1.) Pengesahan Melalui MATA KASAR / VISUAL

2.)  Pengesahan Melalui Lampu Suluh

3.) Pengesahan Melalui Telefon
Haaaa.. kalau korang dah check untuk No. 1 dan No. 2 dan dah tahu status produk tu Ori.. korang boleh lah beli dah.. heee... dan kalau produk tu korang dah terbeli.. haaa.. silalah komplen segera yeaaa..  jangan redha aje pi guna yang tiruan tu, rosak muka wehhh..

Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call -
0124961873

Teman pun dah check Sabun Al--Razi teman tu Ori ke tak.. sib baik ada henfon canggih ni (berlagak tetiba) boleh scan QR code yang ada pada kotak tu.. haaa.. apalagi.. teman pun scan laaa.. dan terus keluar macam gambo kat bawah ni.. hehehehehe...
Haa.. cengginilah yang keluar di henfon teman selepas teman scan QR Code yang tertera pada sticker kat kotak sabun AL-Razi tu.. hehehehe.. so, kalau korang dapat macam ni.. barulah korang yakin itu original kan? walaupun murah tak semestinya tiruan yea.. maybe penjual membeli borong dengan banyak sekali, sebab tu diorang boleh letak harga yang murah seperti yang Embun Beauty House jual tu.. haaa.. apa lagi? video dah tengok.. testimoni dah tengok.. review pun dha tengok.. tak yakin lagi? heee.. kalau dah terasa nak beli tu.. beli ajelah yea.. kat mana nak beli?? haaa.. meh teman kasi tempat yang murah2 aje untuk dibeli.. sila contact.. Fanpage dibawah ni.. =)


Untuk Order :
pm FanPage ===> Embun Beauty House
atau whatsapp/call -
0124961873


REVIEW Sabun Al-Razi ---> 




Related Posts

2 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New