Nuff

21 November 2014

SEGMEN CUBA TEKA | TENGKUBUTANG

TAMAT!!! 
Haii.. Heee.. Semalam sebelum balik kl kami sempat singgah Mydin Meru Raya.. Tujuannya nak cari baju dan seluar kerja hubby.. 

Then jumpa pulak baju yang dikehendaki lalu di rembat terus la.. Heee.. Tapi yang kelakarnya.. Hubby jadi blur nak pakai mana satu dulu untuk gi koje esok.. 

So, disuruhnya kucen kami yang bernama adik a.k.a Shiro tu pilih kan.. Haa.. Lepas dah pilih.. Hubby ikut je pilihan tu.. Hihihi..

Haaa.. Bertitik tolak dari itu.. Hari ni teman nak buat segmen lah sikit.. Segmennya simple aje.. Just follow blog ni then cuba teka BAJU KEMEJA YANG MANA SATU yang dipilih oleh adik a.k.a Shiro untuk hubby teman pakai hari ni? 

Sape teka betul dia dapat cincin silver mcm dalam gambo bawah ni.. Kalau ada lebih dari seorang yang beri jawapan tepat.. Maka undian akan dibuat untuk menentukan pemenang.. Undian berdasarkan random.org tauu.. 

Lupa lak.. Hadiahnya satu aje tauu.. Tapi korang bole je cuba nasib.. Mana tau rezeki korang ada disini.. Heee.. 

Heeee.. Senang je nak join kan! Apa yang perlu korang buat ialah Cuma tinggalkan komen dibawah ini.. 

Haaaa.. So, korang rasa baju kemeja mana yang menjadi pilihan?

Hehehe.. Good luck!!
Inilah hadiah cincin silver tu..
Tempoh segmen ini... Hemm.. Maybe pada bila2 masa je teman akan tamatkan.. So.. Kalau nak join.. Join cepattt.. Jangan terlambat lak nanti yeaaa.. Syarat mudah je.. Follow blog ni dan teka no berapa..

Related Posts

32 ulasan:

  1. Morning tb..LMA x bw cne.lya teka may b no 4 kot

    BalasPadam
  2. err.. err.. kena rasakan diri ala-ala kucing.. ehem.. meow 7! ehee..

    BalasPadam
  3. Oh ya.. saya tag Pn Butang ^^,

    http://hzinnirah.blogspot.com/2014/11/blog-walking-bersama-red-bellas-dream.html

    BalasPadam
  4. Salam knl tengkubutang...

    No 5

    BalasPadam
  5. No 7.. main cikupang je ni pilihnya xD

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New