Nuff

07 November 2014

PIXY - Jenama Diyakini

Entah kali ke berapa dah teman terima hadiah macam ni dari Pixy.. rasa happy sangat-sangat.. rezeki mencurah-curah pada Oktober lepas.. Syukur Alhamdulillah.. Sorry lah, baru hari ni dapat buat entri nya.. bz sikit.. dan kadang tengok juga pada internet.. kalau internet lemau.. teman pun lemau nak up entri.. huhuhu.. hari ni internet laju sikit.. so, dapatlah sambung dan publish entri ni..

Teman memang suka produk Pixy.. semuanya bagus2.. lepas ni teman nak try bedak kompak Pixy lak.. dengar cerita sangat-sangat best.. lembut je testurnya.. merata diwajah bila disapu...akau di cari!

Oh, lupa pulak nak cerita, Hadiah ni teman terima pada hari Isnin --> 27/10/2014 sebagai penghargaan kerana menyokong Pixy selama ni.. rasanya ramai lagi Pixy Beauties yang dapat macam teman ni kan? heee.. haa.. nak tau nape teman banyak dapat hadiah dari Pixy? baca link bawah ni semua yea.. =)



Related Posts

2 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New