Nuff

24 November 2014

PEMENANG HADIAH SEGMEN CUBA TEKA | TENGKUBUTANG

Haiii.. haa.. ni teman nak umum lak pemenang untuk Segmen Cuba Teka | Tengkubutang .. Alhamdulillah.. ramai gak yang sudi teka teka.. dan seminggu yang lepas teman nampak SEORANG yang beri jawapan tepat.. budget memang fikir nak bagi dia je hadiah tu.. takyah fikir-fikir nak undi ke apa dah, sebab dia je sorang yang jawab tepat.. 

Tapi tengok2 masa nak akhir ni, ramai pulak yang jawab serupa.. ho2.. ramai tu dalam 4 orang..

DIBAWAH NI TEMAN SENARAIKAN 4 ORANG PESERTA YANG MENEKA DENGAN TEPAT..

heee.. So, disebabkan hadiahnya ada SATU aje.. teman akan gunakan Random.Org untuk pilih pemenangnya yea.. 

Dibawah ni teman senaraikan 4 peserta yang menjawap tepat.. Namun seorang sahaja yang akan dipilih sebagai pemenang.. Saja teman letak link blog 4 orang rakan Blogger ini disini untuk kawan kaean kunjungi blog mereka.. Jom singgah.. 

Peserta No. 1
h-Zinnirah 
tuan punya blog --> http://hzinnirah.blogspot.com/

Peserta No. 2
Cik Iman 
tuan punya blog --> http://cikimanbobe.blogspot.com/ &

Peserta No. 3
Firzanah Azhar 

Peserta No. 4
Along Xp 
tuan punya blog --> http://alongxp.com/

Setelah diundi menggunakan random.org.. pemenang yang bertuah dari senarai 4 orang diatas yang bakal memiliki cincin silver tersebut ialah... 

Peserta bernombor :  1
Tahniah buat peserta yang menang ni.. Perlu teman beritahu semua yea.. Demi Allah.. undian dibuat secara jujur.. yang mana yang keluar kat screen tu.. yang tu lah teman tepek kat sini yea.. TIADA PILIH KASIH.. Buat yang menang.. sila PM Nama, Alamat dan No. Tel di Tengkubutang Miaw untuk urusan hadiah yea.. 

Jom singgah blog2 mereka yang tertera diatas.. heee.. 


Related Posts

21 ulasan:

  1. tahniah buat semua.
    aisey..
    cmner boleh miss contest nie :(

    BalasPadam
  2. tahniah kpd pmng.. x perasan segmen ni..

    BalasPadam
  3. Congratulation for all winners

    BalasPadam
  4. Semakin sering diadakan semakin mantap.

    BalasPadam
  5. Selamat untuk para pemenang, dan jangan menyerah untuk yang belum beruntung

    BalasPadam
  6. Walau tak mengerti caranya, namun patut kiranya memberikan tahniah untuk para juara

    BalasPadam
  7. Huwaaaaa... saya menaaaanggg yeeeaaayyy... terima kasih...

    BalasPadam
  8. err.. saya menang? ^^ instinct kucing memang ada la dalam jiwa ni ya? kelakar pulak rasa. alhamdulillah. org pertama yang teka no tu.

    BalasPadam
  9. eh la baru perasan menang nie, ekeke

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2