Nuff

06 Julai 2015

RESEPI CUCUR AYAM TANPA TEPUNG SEDAP!

RESEPI CUCUR AYAM TANPA TEPUNG SEDAP! 
Amboiiihh.. belum rasa tapi dah kata sedappp yeaaa.. kau tak puasa keeee.. hahahaha.. ok lah.. kali ni teman nak share dengan korang resepi yang ala-ala untuk mereka-mereka yang sedang diet Atkin tuh.. hihihihi.. termasuklah teman ni haa.. tapi diet AQtkin teman tak kemana pun.. asik mengelat, menipu, cheat ajo.. mana mau nyaaaa kan! Ok lah.. lupakan pasal Diet Atkin (kalau sape tak faham apa itu Diet Atkin, sila google okeh! Diet Atikin tu cara untuk kurus tanpa makan apa-apa ubat kurus hokeh!)

Teman pun memang mencari resepi nih.. dulu tertanya2 camne nak bagi jadi cucur kalau takde tepung.. camne nak bagi melekat ayam2 tu kalau takde tepung?? haa.. sekarang dah terjawab dengan adanya resepi seorang gadis yang pandai masak ni.. heeee.. jom usha2 dulu Bahan-Bahan dan Cara memasaknya...
Isi ayam kisar,

Daun bawang/daun sup,


Telur,


Cili merah - buang biji dan dadu halus,


Blackpepper,


Garam.
 


Bawang besar dadu. 
Gaul rata semua skali. 
Nak jemput gune tgn/sudu pun boleh
Rupa bila di goreng. Goreng bg garing sikit baru sedap.
Angkat dan toskan minyak. 
Siap dan hidang dgn sos cili + mayonis!




resepi dari :
DINA AMALIA NORDIN




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------






JOM CANTIK & KURUS DENGAN 
PANACEA BEAUTY

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

8 ulasan:

  1. Salam, perghhh mmg nampak sedap ni, mesti rasanya pun sedap..nice recipe! sng gila boleh buat ni, thanx for sharing! hihi :D

    BalasPadam
  2. Ni memang manu sihat..boleh PC cuba ni..

    BalasPadam
  3. terliur nengok... tak atkin pun boleh abis banyak bijik nih dik oi

    BalasPadam
  4. sedapnyer..lapar pulak malam2 ni.. tp ini mcm nugget kan?

    BalasPadam
  5. wahh... nampak senang jer nak buat ni TB... nak cuba jugak lah buat nnt... kalau guna daging pon mesti sedap kan...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New