Nuff

29 Julai 2015

MENANG DUIT RAYA RM50 DARI GIVEAWAY CASH DUIT RAYA BY EMAS PUTIH

MENANG DUIT RAYA RM50 DARI GIVEAWAY CASH DUIT RAYA BY EMAS PUTIH |
Haaa.. ok lah.. ni satu lagi Giveaway yang teman jadi salah seorang pemenangnya.. syukur Alhamdulillah.. yang sebenarnya teman tak budget pun akan menang duit raya ni dari blog Uzu.. serius kali ni teman join sebab suka-suka dan just nak support GA uzu aje.. 

Sebab apa teman takde berharap apa-apa? hahaha.. sebab selama ni teman susah sangat nak menang duit kat Blog Uzu.. takdak rezeki orang kata.. tapi sebab nak memeriahkan lagi Giveaway tu, teman join jugak.. ehehehehe... memang suka je join Giveaway2 ni.. kalau sangkut jadi pemenang kira syukur Alhamdulillah kan.. 

Rezeki di bulan Ramadhan.. akhirnya dapat jugak.. tu.. no.13 tu blog teman la tu.. ehehehehe.. syukur.. Jom kita join Giveaway banyak2.. mana tau tersangkut lagi.. Alhamdulillah..

Link 
senarai-pemenang


Link
 

Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. syukur.. bulan ni macam berderet aje rezeki datang.. teman bersyukur sangat-sangat.. Lega juga dapat Duit Raya nak dekat RM400 bulan ni.. tatkala akaun bank teman dah kering kontang sebab beli macam-macam di online shop.. huhuhu.. (pompuan dengan shopping memang tak dapat dipisahkan!)

Lega pulak rasa bila dapat topup balik duit dalam bank tu.. rezeki ber blog.. Lupa lak.. sebelum ni teman Menang RM300 dalam Giveaway EFG Mega Raya 2015, kalau rajin jenguk2 lah entri tu yea.. bukan berlagak tapi sebagai pemberi semangat buat korang jugak untuk usaha join mana-mana Giveaway yang ada disamping dapat support Giveaway rakan-rakan kita, kan.. 

JOM CANTIK & KURUS DENGAN 
PANACEA BEAUTY

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


Related Posts

1 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New