Nuff

13 Julai 2015

18 Cara Pakai Tudung/Shawl dari ZOLACE

Assalammualaikummm.. huhu.. hari ni nak update pasal cara-cara memakai Shawl atau Tudung.. Mesti ramai yang nak bergaya macam-macam style di hari raya nanti kan? Tapi itulah.. bukan semua pandai menggayakan tudung dan Shawl ala-ala hijabista girl ni.. ada yang dah berlatih pusing2, lilit-lilit tudung berapa jam pun maish tak menjadi... Sebab? huhu.. sebab salah teknik tuu.. haa.. meh sini teman share dengan korang Cara Pakai Tudung Ala Hijabista ni haaa.. hehehehe.. cantik dan mudah.. Apa lagi.. jom tengokkk!! K bye... =)














Haa.. amacam? mudah kan? hehe.. Ok lah.. kalau korang nak tau, cara pakai tudung/shawl ni adalah dari website ZOLACE ye.. dan ZOLACE juga ada menawarkan Ebook percuma cara memakai Tudung/shawl.. so.. kalau ada sape2 yang berminat tu, bolehlah layari website ZOLACE ni yea.. masuk je website tu, korang akan nampak macam gambar dalam bawah ni.. so, just masukkan email korang.. nanti pihak ZOLACE akan hantar ebook cara memakai tudung ni haaa.. heee.. pastu kalau rajin print la buat buku..bagi teman satu ekkk.. hehehehehe.. 

Ok.. ini adalah serba sedikit tentang ZOLACE ... kot le ada yang baru tahu kewujudan ZOLACE ni kan.. apa kata kita baca kisahnya yea.. tq.. 

Sejarah bermula pada tahun 2014 oleh dua individu yang mempunyai impian besar dan semangat yang hebat untuk fesyen. 

Misi Zolace adalah berdedikasi untuk memastikan semua pelanggannya gembira. Kami berusaha untuk memberikan anda iaitu pelanggan kami, sesuatu yang menyeronokkan, keceriaan bebas dan pengalaman membeli-belah yang menarik di mana anda sendiri boleh mempunyai suara . Inilah yang membuat kita segar , relevan, dan berkembang.

Jom Layari dan melawat Website Zolace! pasti korang rambang mata nanti tau!!


Zolace Malaysia Sdn Bhd
850 Batu 4 1/2, Jalan Ipoh 51200 Kuala Lumpur, Malaysia
03-6259 6222 
print the map
W O R K I N G H O U R S
Monday / Friday - 09:00 - 18:00
Saturday - 09:00 - 13:00
Sunday - Closed

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JOM CANTIK & KURUS DENGAN 

PANACEA BEAUTY


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


Related Posts

5 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New