Nuff

23 Julai 2015

REXONA Deodorant Kit dah sampai!!!

Rexona Deodorant Kit |
Yang ni teman terima semalam gak (21/7/2015), Orang GDEX call kata nak hntar barang, teman pun Tanya masa kul berapa dia nak hantar sebab teman ada dirumah semalam.. so, dia kata dalam tengahari dia hantar barang tu.. teman pun bersiap gi kedai.. dah terima barang tu teman pun bersiap balik umah.. fuh.. nasib baik balik umah cepat.. rupanya barang dari lazada pun sampai hari yang sama.. kalau teman kat kedai lagi masa tu, dah tentu terlepas la jawabnya bila orang kurier hantar barang.. heee.. so, semalam teman dapat dua barang la.. bestnyaaaa...
 
Alhamdulillah.. Rezeki.. yang bestnya.. bak kata blogger MIMI hadiah kali ni boleh di share dengan hubby tersayang.. Suka hati teman bila rezeki dapat dikongsi bersama hubbymiaw.. mungkin sebab tu jugak Allah murahkan rezeki teman menang Giveaway/Contest sana sini ( dalam bulan ni je dah menang 3 Contest FB dan 2 Contest Blog ) .. sykur sangat-sangat.. pasni nak buat entri penghargaan buat Penganjur dan Para Sponsor untuk Giveaway EFG Mega Raya 2015 RM3100 (Menang No.1 kategori SEO-RM300) dan Giveaway Cash Raya RM1000 by Emas Putih : Cetak Baju Murah Sufi Printing Services (Menang Duit Raya RM50).. dua dua teman dah dapat duitnya.. syukur Alhamdulillah.. cepat dapatnya.. tQ Uzu dan team EFG ..

 Yang ni la yang dapat semalam... besttt..























Hadiah menang Baucer Tunai RM100 dalam contest Riang Ria Raya bersama Lazada
. terus beli dua powerbank berkapasiti 20000 mAh .. rezeki.. Alahmdulillah...nak baca pasal entri Powerbank ini?

--> KLIK

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JOM CANTIK & KURUS DENGAN 
PANACEA BEAUTY

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page
 

Related Posts

2 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New