Nuff

23 Julai 2015

TEBUS BAUCER LAZADA | MENANG RIANG RIA RAYA CONTEST


Heee.. ingat tak ENTRI teman Menang Hadiah Baucer dari Contest Riang Ria Raya Lazada 3 minggu lepas? hehehehehe.. kalau tak ingat dan tak tahu.. leh baca sini ---> MENANG HADIAH RIANG RIA RAYA CONTEST BY LAZADA , kalau ada lagi kontes tu.. boleh la korang cuba-cuba nasib join.. mana tau rezeki menang jugak.. haaa.. teman pun berasa bersyukur menang walaupun RM100 je baucer nya tapi.. bagi teman bermakna tauu.. sebab leh beli barang yang teman dah lama nak beli.. yeayy!! barang itu ialah... 


Pineng PN-999 20000mAH Powerbank Gold 
haaaaa.. sebenarnya memang dah lama dok mengidam nak beli Powerbank ni.. tapi teragak-agak je nak beli.. sebab? sebab teman perlukan masa nak check seller yang betul2 dipercayai dan seller yang boleh hantar cepat disamping nak jugak seller yang punya produk berkualiti tinggi serta Original.. (cerewat kan teman ni) hahaha.. semua kerana terikut-ikut sikap hubby miaw yang memilih barang cara cenggitu.. survey dulu, tengok review dan tengok komen orang yang pernah beli.. hemm.. selalunya apa yang hubby beli memang terbaek la setakat ni.. cuma teman je kadang teliti punya teliti still dapat yang entah apa-apa.. but.. hope yang ni OK la kan.. sebab nak pakai lama.. huhuhu.. 

So.. selepas teman dah buat survey dan baca komen-komen pembeli yang pernah beli dengan seller tersebut.. akhirnya teman memberanikan diri membeli dari seller yang sorang ni.. heee.. sebab.. komen yang teman baca dekat review customer semuanya bagus2.. so, teman rasa mungkin OK.. dan harap sangat OK.. InsyaAllah.. 
Nampak kan? ada 41 review customer, kebanyakannya puji fast delivery, barangan genuine/asli, good service, trusted seller.. dan nampaknya memang menyakinkan teman untuk membeli.. harap sangat barang tu elok.. risau gak teman tak bernasib baik dapat yang tak elok.. huhuhu...


So, apa perlu fikir lagi? sementara sebelum raya ni, baik order cecepat kan.. heeee.. leh guna sebelum raya... yeay!!! teman terus order dua bijik.. satu untuk hubby, satu lagi untuk teman.. beli dua sebab taknak berebut guna nanti.. hahahaha.. macam le cepat abes yea.. 20000 mAH kottt.. adoii..

Ok lah, lepas Lazada buat kira2nya.. maka semua nya berjumlah RM118 tepat2.. heeee.. pastu teman pun masukkan code baucer yang menang tu.. terus dia tolak.. tinggal RM18 je.. huhuhu.. so, masa COD / barang sampai nanti.. bayar RM18 aje lah.. kikikiki.. untungggg!! ni tunggu barang sampai aje haa.. kalau sape2 nak cuba nasib.. untuk dapatkan baucer rm100 ni.. try la join.. mana tau rezeki.. heee...
 
Haaaa.. ni nak tunjuk lak gambo Powerbank Pineng yang teman dah terima semalam... Walaupun pada mulanya agak frust sebab baet nak dapat barang sebelum raya.. tapi akhirna lepa raya baru dapat.. Namun bila dah terima barang ni, dah malas nak fikir dah.. janji barang sampai.. bagi sap2 yang tau citer teman pasal order di Lazada pada 6hbJulai dan bajet sampai 3 hari selepas tu, tapi tak sampai2 jugak.. haaa.. ni la baangnya yang teman tunggu2 tu.. heeeee.. takpelah.. dah terima ni kira lega la kan.. sebab Lazada pun dah mintak maaf dan bagi tarikh 24Julai dia akan hantar balik.. tengok2 awal pulak dia hantar.. sib baik tak keluar umah.. fuh.. Jom tengok..
camni rupa parcel dari Lazada tu.. masa terima memang dah rasa berat je bungkusan ni..
 
 Teman buk plastic tu, dan isinya rupa dalam gambar ni la.. dua biji powerbank pineng 20000mAh
 Panjang dan tebal, sebab ikut pada kapasiti dia kot.. Saja pilih kaer Gold, cantikk.. heeee... Satu untuk hubby miaw teman, satu lagi untuk teman.. so, takde masalah dah.. takmo rebut2 yea.. hihihi

Baru test satu dulu.. charge Note beso hubby ni dulu.. ok function nya.. PASS.. nanti nak test yang teman punya lak.. kalau dua-dua PASS, teman dah tak marah LAZADA.. hehehehehe.. (mengada-ngada) .. Kalau tak OK gak, kena return balik sebab ada warranty 1 year.. sib baik.. huhuhu.. marah-marah Lazada, Tapi still membeli dengan Lazada lagi.. tak serik-serik.. Last.. hahaha


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




JOM CANTIK & KURUS DENGAN 
PANACEA BEAUTY

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

3 ulasan:

  1. ehem ehemmm... hehe..tahniah butang.. semoga dimurahkan rzki stiasa

    BalasPadam
    Balasan
    1. aish.. terkezut teman.. heee.. mekaseh zaza.. apa ehem2.. nak suruh belah dua la teww.. hehehehe

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New