Nuff

23 Julai 2015

UCAPAN SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI


UCAPAN SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ini ditujukan buat semua yang membaca, semua yang setia singgah di blog tengkubutang ini, tak kira hari biasa ke, bulan puasa ke, time orang sibuk bakar lemang ke, time orang sibuk pasang langsir raya ke, time orang sibuk nak memasak untuk raya ke, time orang sibuk nak beraya ke... still ada jugak pengunjung yang sudi singgah di blog ini.. walaupun tak ber update dengan latest entri, tapi viewer masih ada.. Alhamdulillah.. terima kasih buat semua..
 
Ok lah, teman nak berceloteh panjang-panjang pun masa tak mengizinkan (ayat dah biasa dengar kan, hahaha) So, teman up dulu gambo ni yea.. ni gambo Raya ke-5, sibulus 3 ekor ni manja semacam selepas ditinggalkan selama 6 hari.. kesiann.. hemm.. kelam kabut balik KL 20hbJulai sampai KL jam 2.15 pagi) sebab taknak biar depa tunggu lama sangat.. 6 hari dah cukup lama buat depa.. sampai je umah.. Alhamdulillah.. umah tak bersepah sangat macam dulu.. depa tiga ekor pun sihat2 aje.. cuma bau-bauan kucen (biasalah kan..) kena gak kemas, menyapu dan mengemop.. akhirnya tidur kul 5 pagi.. penat sangat..
 
hemm.. itu je nak citer.. nantilah teman up entri lain.. banyak sangat entri nak up ni.. entri pasal Giveaway atau contest, entri pasal powrbank Lazada yang dah tiba semalam.. entri pasal Rexona Kit yang teman dapat semalam.. entri pasal Kad Raya dari Blogger.. pergh.. banyaknya sedang beratur untuk di publish.. apa-apa pun teman kena settle kerja2 yang lain dulu ya.. K bye semua..
 
Note : Gambar atas tu gambar depa bersalaman dengan hubby miaw .. hahahaha.. siap adik cium tangan lagi.. yang lagi dua ekor.. hemmm.. bersalaman sambil baring.. pemalasss.. hahahaha..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 




JOM CANTIK & KURUS DENGAN 
PANACEA BEAUTY

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

 

Related Posts

2 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New