Hai semua.. tengah buat apa tu.. ni haa.. teman nak ngajak korang (eh wanita sahaja yea).. Untuk join WOOP ni.. Daftar FREE aje.. pastu kan.. korang just jawab survey (soalan senang bebeno), pastu korang dapat point lepas jawab solaan tu tau.. then.... bila korang rajin join Daily Missions or Big Missions tu.. korang akan dapat point yang lebih2 lagi.. haaa.. lepas dah cukup point.. kurang nak tebus macampmacam barang yang ada di list WOOP tu dah boleh laaa.. haaa.. macam-macam barang ada tauu.. korang leh tengok kat SINI

so.. jom join cepatt.. klik link bawah ni yea.. K byeee... heheehehehe..




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------






























JOM CANTIK & KURUS DENGAN 
PANACEA BEAUTY



Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 




Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 
Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

2 Ulasan

  1. Hehee. Sy baru join. Baru nak update entry nanti. Woop ni kena rajin selfie rupanyaaa. Hahahaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha a.. yang tu untuk big mission.. ok je.. sebab point dia banyak kan..

      Padam

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New