Nuff

19 Januari 2016

Qu Puteh Butang! Baru lah Puteh!

Qu Puteh Butang! Baru lah Puteh! |
Saja dok berkenan nengok kartun Dato Seri Vida kat Google ritu.. tetiba lak rasa nak lukis sendiri.. hahaha.. amacamm.. jadi tak?? hahaha.. sorry teman tak pandai lukissss.. henyot benyot sikit kartun nya.. hehehe.. gambo butang tu je bukan lukis.. kih3.. apa-apa pun tujuan lukis ni sebab nak gitau yang mak teman adalah pengguna produk yang dikeluarkan oleh Dato Sri Vida iaitu Pamoga.. yang juice tu.. hehehe.. berbotol-botol dah beli katanya.. last-last jadi ahli terus mak teman.. hehehe..

Kalau gi mana-mana, orang selalu tegur kuat gak mak berjalan jauh-jauh.. makan apa? haha.. mulalah mak bercerita pasal Pamoga aje kat semua orang yang mak jumpa.. dah macam menjual pulak gaya nya.. pernah teman bergurau dengan mak, Mak ni kalau jadi jurujual Pamoga mesti ramai orang beli Pamoga mak.. hahahaha..

Adoi.. perut mulas lak ni.. nantilah sambung cerita.. nanti nak update pasal segmen Cuba Teka Berapa Tinggi Tengkubutang ritu.. 10hb dah Tamat segmennya.. tapi masa lak buat teman terlupa nak update pasal Segmen.. InsyaAllah dalam masa terdekat ni kot.. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

6 ulasan:

  1. comey ....aku pun suka dsv ni hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. kan.. mula-mula dulu teman agak kurang kenal sangat dengan dsv ni.. cuma selalu dengar mak berceita pasal Pamoga2 aje.. selalu dengan orang sebut Qu Puteh2 ni.. tapi taktau apa dia.. tapi sejak nengok kat Youtube baru kenal siapa dsv.. haha.. harta berjuta2 tapi tak sombong kann..

      Padam
  2. Balasan
    1. tq anum.. ada masa nanti teman singgahbalas yea..

      Padam
  3. Haha...hampir serupa la kartun tu dengan yg real...

    BalasPadam
  4. Btw, done follow blog cik...hehe...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New