hehe.. tebus lagi gift.. malas nak kumpul banyak-banyak.. asyik takde stock aje apa yang di nak.. kikiki.. Nak tahu teman tebus apa? haaa.. ni teman tebus barang kat WOOP.MY tu ha.. guna point yang ada.. hehehehe.. setiap minggu leh tebus satu barang je..

so, minggu ni teman tebus Ubat Gigi Colgate 50gm.. hahahahaha.. jadilah.. untuk buat spare gi travel balik kampung.. kih3.. korang lum join lagi WOOP.MY? rugiii woooo.. kalau nak join..



klik sini--> WOOP.MY


--------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



5 Ulasan

  1. yong pun dh kli ke3 tebus ni tenku..dlu dok simpan je point tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kann.. Dok nunggu barang kegemaran di restock tapi tak restock2 pun.. Huhu. Tebus la apa yang ada kan.

      Padam

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New