Cuba teka berapa tinggi tengkubutang dalam sentimeter (cm) |

hehehehe.. hari ni nak buat segmen teka teka... sape leh jawap betul-betul tepat teman akan bagi hadiah.. Hadiah nanti teman gitau apa dia.. hehehe.. yang penting jawab tepat.. nak sorang je pemenang.. kalau ada lebih dari sorang jawap tepat, teman akan buat undian guna google random .. sila jawab kat ruang komen bawah ni.. bagi sekali nama, link blog korang dan FB korang kat ruang komen.. good luck.. heee.. 



TAMAT


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
JOM CANTIK & KURUS DENGAN 
PANACEA BEAUTY

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

8 Ulasan

  1. tinggi 158 cm
    FB: https://www.facebook.com/yumida.huda
    http://umikasum.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. wahhh...nak join......segmen ini....dan keladi..sangat seronok tgk blog ini....cantik...gud luck ya

    BalasPadam
  3. 157 cm

    http://macammacamcite.blogspot.my

    BalasPadam
  4. tinggi 156cm

    fb https://www.facebook.com/norayu.barbydol?fref=ts

    blog http://ayubarbydol.blogspot.my/

    BalasPadam
  5. 153cm

    http://facebook.com/azmilayuhaini

    http://cammylia.blogspot.com

    BalasPadam
  6. tinggi ; 160cm
    nama : ain
    fb : https://www.facebook.com/ain8291
    blog : http://akuainkausiapa.blogspot.my/

    BalasPadam
  7. Tingi:157cm
    ---aress91@tahoo.com

    BalasPadam

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New