Hadiah yang ditebus guna point 
WOOP.MY

klik sini kalau nak sertai--> WOOP.MY
Haa.. dah sampai pun hadiah yang ditebus minggu lepas.. hemm.. baguslah.. cepat jugak woop proses penghantarn hadiah ni yea.. bagus lah.. hehe.. masa terima semalam, dari luar dah ada bauk wangi.. hehe.. macam tau dah dari mana.. rupanya betul la dari woop.. hehehe.. So, buka dan snap gambo sikit untuk letak kat blog sebagai tatapan semua.. supaya korang tak ragu-ragu lagi untuk join WOOP.MY .. yelah.. ada je yang macam anggap benda ni sia-sia.. tapi cuba lihat teman boleh berjimat berapa banyak hanya dengan join jawap survey WOOP.MY je.. Haa.. so, apa lagi.. jom kumpul point dan tebus hadiah-hadiah best.. jommm!!    

A video posted by πŸ‡ΉπŸ‡ͺπŸ‡³πŸ‡¬πŸ‡°πŸ‡ΊπŸ‡§πŸ‡ΊπŸ‡ΉπŸ‡¦πŸ‡³πŸ‡¬ (ღ˘⌣˘αƒ¦) (@tengkubutang) on


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



5 Ulasan

  1. Tahniah tb..brwangi2 la lps ni hihi
    Lya baru nak try tebus

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe.. wangi .. Lya tebus la cepat.. diaor ang anto pun cepat gak

      Padam
  2. BERAPA LAMA MASA DAPAT BARANGAN TEBUS DARI WOOP NI..

    BalasPadam
  3. BERAPA LAMA MASA DAPAT BARANGAN TEBUS DARI WOOP NI..

    BalasPadam

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New