Nuff

31 Januari 2016

Adik | 7.2.2014 -- 28.1.2016


Semalam tengah membelek2 entri blog kucen teman tu.. Terjumpa entri tentang Adik.. Ya Allah.. Ada rupanya teman menulis tentang adik yang kami start bela 2014.. Siap ada tarikh yang exactly adik duduk umah kami.. 7.2.2014 adik start duduk rumah kami.. Membesar dengan sihat, gemuk dan lincah.. Bermacam-macam keletah adik buat untuk menarik perhatian kami.. Apa yang teman ingat masa bela adik mula-mula tu teman agak kurang berkenan sangat sebab takut tengok mata adik masa tu.. Mata hitam kecil macam satu titik/noktah di tengah-mata biru nya.. Tapi teman tetap belai dan jaga dia macam kucen-kucen lain.. Tiada berat sebelah, tidak kira suka atau tak.. Teman layan kan aje.. Sebab adik pandai ambil hati teman.. Dengan keletah yang manja dan aktif terlompat-lompat tu, membuatkan teman mula rasa sayang yang amat sangat dekat adik, adik ada something yang lain dari yang lain.. Dia buat teman dan hubby rasa happy dan dia buat Butang dan Oyen rasa happy juga.. Banyak kenangan adik dengan kami yang tidak boleh kami lupakan.  Kami sayang adik.. Kami rindu adik..


Klik untuk tahu kisah kami mula bela adik
Buah Hati Baru Butang dan Oyen

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

8 ulasan:

  1. Sabar ye kak... Ada lah hikmah disebalik semua tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terina kasih ena sebab bagi kata semangat.. Kami tengah perlahan2 cuba tidak sedih lagi.. Ada 3 ekor lagi kucen kami kena jaga. Mungkin hikmahnya Adik nak suruh kami jangan pandang remeh walau sakit sekecil mana pun. Allahuakbar. Sayu bila teringat adik

      Padam
  2. sabar ye kak
    pasti da hikmahnya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yea.. Akan cuba.. Mungkin boleh tapi ambil masa

      Padam
  3. singgah pagi ~ http://jmbelog.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. Be strong..! InsyaAllah lepas ni ade penggantinya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih.. tak mencari.. tapi kalau jumpa.. kami akan jaga dia elok2

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New