Nuff

19 Januari 2016

19 TUTORIAL TUDUNG/SHAWL

19 TUTORIAL TUDUNG/SHAWL |
Hai.. hari ni nak letak Tutorial Cara Pakai Shawl dan tudung lah.. Buka teman yang buat Tutorial ye.. yang ni dari pakcik Google dan facebook yang teman pernah singgah dan nampak.. 

hemm.. mungkin teman susah nak pakai macam diorang ni.. sebab teman bekerja kat kedai yang tak boleh nak melawa sangat-sangat.. tak sesuai nak panjat-panjat ambil barang ke apa.. elok la teman berseluar jeans ajelah paling pantas nak bergerak kan.. 

tapi kalau takat nak keluar berjalan-jalan if naik kereta boleh la kot nak bergaya dengan tudung rupa ni.. hee.. yang pasti kena padankan dengan baju lah kan.. kalau tudung bersimpul berlilit rupa ni pakai dengan t.shirt dan jeans cer korang bayangkan haha.. 

Ok lah.. jom tengok lagi gambar tutorial tudung/shawl ni.. mana tau korang tengah mati kutu nak gayakan shawl.tudung korang hari ni kan! harapa entri ini membantu.. 





















Gambar :
Google kat Internet dan Facebook



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

12 ulasan:

  1. Balasan
    1. huhu.. kan.. tapi teman x reti nak buat cam diorang..

      Padam
  2. Boleh cuba try test ni nanti.. Kemas je dorang tapi kalau ena buat mesti macam hape jee

    BalasPadam
    Balasan
    1. teman pun sama ena.. tengok orang pakai cantik je.. kita pakai entah rupa apa je .. kih3

      Padam
  3. wahhhh..bagus!!!
    boleh try sume ni...

    BalasPadam
  4. kena buat latihan ni...maklumlah amatur..hihihi..tapi memang cantik dan kemas sangat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kemas tu yang penting kan.. kalau cantik tapi berumbai2.. semak mata kita nengoknya.. kih3

      Padam
  5. done blogwalking ke blog2 yang komen diatas.. tq sudi singgah n komen blog tengkubutang yea..

    BalasPadam
  6. terbaik XD bookmark nahahahaahaha.. Misaki mmg tak reti pakai mende2 nih tapi suka XD

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New