Nuff

13 Ogos 2013

CERITA RAYA AIDILFITRI 2013 - 1 - IPOH

Haiiiii... Assalammualaikum semuaaaa.. rindunyaaa kat blog ni.. rindu kat korang.. rindu kat semuaaaa.. teman ada jugak jenguk2 blog kawan2.. tapi x sempat nak komen byk2.. mana2 yg sempat teman singgah tu ada lea dua tiga komen teman tinggalkan namun nak bw sepenuhnya x dapek.. sebab guna Note payah bebeno.. hu3.. haa.. hari ni baru lea teman sempat buat entri terbaru.. teman nengok korang semua time raya pun sempat gak publish entri raya yea.. dasyatttt.. 

okeylah.. untuk entri yg 1st selepas raya ni, teman nak share gambo raya teman dengan family belah Ipoh.. heeee.. gambo katon jea.. lukis senirik je pun.. klu buruk jgn ngata.. kalau lawo sila puji.. hak3.. pasan!
haaa.. tahun lepas raya pertama di kg suami, tahun ni plak raya pertama di kg teman lea pulok kan.. pada mulanya teman ingatkan kat raya kat ipoh ni cuma 3 family aje.. tengok2 kakak yg sulung pun ada raya pertama tu.. waaa.. agak excited nak bergambor ramai2 bila KORUM dah cukup kan.. selalu mana sempat nak bergambo ramai2 macam ni.. asik x cukup korum jea.. haa.. kali ni memang cukup KORUM, So gigih lea gi umah sedara mintak sedara yg amikkan gambo kami semua.. haaa.. so, xde yg tercicir dah sebab fotografer pun bukan ahli keluarga kan.. ha2.. puas hati teman.. hepi sgt2.. =)

haaa.. tengoklah atas ni... Gambo teman bersama Family teman.. heee.. memang syok sangat raya tahun ni bila teman berjaya aturkan sesi bergambo satu family.. Apa yg teman rasa, raya tahun ni di sebelah ipoh meriah dari sebelumnya.. yesss...!! yang kat Tepen (kg hubby teman) usah cakaplah.. tiap2 tahun meriah.. macam kendurii.. ramaii.. hepiii.. heee... keluarga beso lea katakannn..cuma agak frust, sebab xde gambo teman n my hubby masa di Tepen.. hope raya haji ni dapat bergambo dengan mak ayah tepen n semua yang lain.. harus ingatkan dekat hubby takut dia terlupa lagi.. almaklumlea.. masing2 bz menyambut tetamu yg datang beraya.. x putus2.. ramai giler.. tapi meriahhh.. suka suasana macam tu.. =)
yang ni gambo teman bersama en. hubby.. tema kami tahun ni kaler PURPLE.. baju n tudung semua 
en. hubby yang pilih kan.. ha2.. pakej lagi tu.. masa raya pertama hari tu kami bergambo n hupload lea foto ni dekat FB, sekali ramai giler yang tema baju rayanya PURPLE.. aishhh.. udah rupa hari purple sedunia jea.. huk2.. tahun depan kami nak lain dari yg lain lak.. =P

Related Posts

13 ulasan:

  1. hihi comel doodle tu :) selamat hari raya :)

    BalasPadam
  2. hihihi.. conteng2 je tu..tu baru pasan tlupa lukis muka baby .. ha2

    BalasPadam
  3. hehe comel lah entri ni :p rajin betul lukis satu2 untuk gmbr family besar tu yek

    BalasPadam
  4. bukan apa Dzureen, excited n hepi sebab 1st time dpaat bergambo keluarga cukup korum camni.. heeee..

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Selamat hari raya jugak.. heee.. sorry lmbt jawab sbb x pasan komen kat sini

      Padam
  6. rajin akk melukis doodle tu..
    kita tahun ni family semua tak bertema..
    tema colurful..tnggu dah kawin la kut baru boleh sama..
    kalau bkal en.suami xnak, kita babap dia..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heee.. tgh bosan2 n excited nk publish entri biasa lea mimi.. hi2
      Haaa.. tau.. sebab bju korang mak mimi x sempat siapkan sebab customer punya bju byk sgt kan
      He2.. ala.. en suami mimi tu tentu nk punyalah sedondon.. nti org x tahu lak mimi wife dia.. kena ngorat lak masa gi knduri org kang.. heee

      Padam
  7. slmt hari raya. maaf zahir batin. ;)

    BalasPadam
  8. Semua yg komen sini teman dh kungbalas .. thanx sudi singgah n kojen..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2