Nuff

02 Ogos 2013

HAPPY BIRTHDAY

BESDAY eMak ::: 1 OGOS 19xx
BESDAY Linda :::: 2 OGOS 19xx
( hak2.. tetttt.. umo dirahsiakan!! ) 
Haiiiiiiiiiiiiiiiii.. teman dengan happynya nak mengucapkan Hepi Besday dan Selamat Hari Lahir .....
nah.. ni munga untuk eMak n my Luvly sister Linda busyukk.. hihihi.. ada satu je munga nya pun, 
belah lea dua.. share2 tau.. jangan gadoh2.. hik3
apa2 pun.. teman ada surprise untuk u all berdua, sebelum tu SENYUM dulu.. pastu totop mata.. 
jangan ngelat yea.. x baik nipu.. berdosa besau tauu.. jap eh.. jap eh.. 
  
Tadaaaaaaa.. 4 eMak.. tadaaaa.. teman buat special buat eMak ni tauuu.. heee.. sorry le kalau x sedap  jangan marah yea..teman buat kek guna PEMANGGANG AJAIB jea..almaklumler, oven xdak lg.. hihihi..
Tadaaa.. yg ni lak special 4 my younger sister Linda ku sayanggg.. sorry lea, yang kamu punya teman buat kecik jerk.. kamu kan ON DIET.. hik hik hik.. tak suka?? berani lea kata x sukaaaa.. cepuk kanggg.. 
# BUTANG dah Volunteer siap2 nak pegang cupcake tu.. tapi rasa macam dia ada curik2 rasa kot.. opssssssss.. heeeeee...
heee.. Okeh.. dapat kek masing2 kan?? ha2.. apa lagi.. jom nyanyi ramei2.... Happy Besday to U.. Hepi Besday to U.. Hepi Besday to eMak n Linda.. Hepi Besday to Uuuu... 
 
hokeh..  apa lagi.. tiup lilin cepattt.. hehehehehe.. Linda, kamu punya kek kecik jea.. so, lilin dia satu jea teman letak.. xyah lea nak tiup sekuat hati lak hokehh.. hik3.. 
   
O.. lupa lak.. yang ni kek dari kucen kesayangan eMak, Mirmo .. (NAK JUGAKK..)
errrr.. tapi apa dia buat atas kek tu yea? aishhhh...
 
haa. kucen2 emak n kucen2 teman pun nak wish hepi besday gak kat eMak n Linda.. heee.. OYEN,BUTANG,OSHIEN,MIRMO n TOMPOK.. apa terkebil2 lagi tuh?? cepat Wish!!!
Hepi Besday !!!! 
 
yang ni lak wishes from Kucen2 Siber buat my Busyuk Linda.. heee..
 
Hepi Besday sekali lagi teman ucapkan buat mak n lindaaaa.. saaaaayang u all dua2.. emmuahhh! 
Ada rakan Blogger yang Besday sama dengan my eMak n Adik x? hee.. kalau ada teman nakwish Hepi Besday jugak kat korang semua.. semoga panjang umo n murah rezeki yeaa! semoga segala impian korang tercapai kelak.. amiiiiiiinnnnn...

Gambo2 semua extract from Google tau.. he2

Related Posts

8 ulasan:

  1. Selamat Hari Lahir kepada mereka :D

    BalasPadam
  2. selamat hari lahir kepada mereka..=D

    BalasPadam
  3. Wah banyak nya wishes,hehe happy birthday :)

    BalasPadam
  4. Selamat hari lahir semua, semoga happy selalu..:)

    BalasPadam
  5. SELAMAT HARI JADI DIUCAPKAN KEPADA KEDUA-DUANYA..

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum. selamat hari lahir makcik dan adik kak tengku! semoga panjang umur, murah rezeki dan sihat walafiat. insyallah. selamat hari raya in advance kak tengku dan suami :)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New