Nuff

22 Ogos 2013

Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan September dan November 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 Ogos 2013, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.
tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...
 heee.. Puh Kiri Puh Kanan Moga Ada Rezeki Masuk Bloglist Blogger Mialiana.com,

Related Posts

31 ulasan:

  1. balas kunjungan cni..good luck :)

    BalasPadam
  2. Slam perkenalan dan slamat bersegmen ;)

    http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam perkenalan jugak.. done singgahbalas

      Padam
  3. Singgah dari segmen yg sama
    http://ainblogger.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-milianacom.html?m=1

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen, Farah singgah dari segmen yang sama... *_^

    BalasPadam
  5. Salam, Nad datang singgah sini. Jemput juga :) http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    BalasPadam
  6. Salam singgah dari segmen yg sama.. :)
    http://ceriterawarnawarnikehidupan.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    selamat bersegmen.. ^__^

    BalasPadam
  7. datang dari segmen kak mia ^^
    selamat bersegmen dan jemput singgah ye :)

    http://biskutcelup.blogspot.com/2013/08/tips-melancong-ke-jepun.html

    BalasPadam
  8. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen sempena merdeka ni...jgn lupa join tau..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    BalasPadam
  9. Peserta nombor 58 datang bersiar-siar kat sini! :D

    BalasPadam
  10. singgah dari segmen yang sama.. good luck.. :D

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    BalasPadam
  11. singgah dari segmen yang sama

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    BalasPadam
  12. hi thanks sebab singgah...i mmg suka kucing...

    BalasPadam
  13. tq semua yg komen sini.. teman udah komen n bw balik korang.. tq sekali lagi yea.. he2

    BalasPadam
  14. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2013/08/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2