Nuff

15 Ogos 2013

KOMEN MISTERI DI KOTAK SHOUTBOX.. SIAPAKAH??

hemm.. dalam teman sibuk2 mempublish entri2 masak memasak tadi.. curi2 jugak bw sikit2 blog rakan2.. dan intai2 jugak jejak yang kawan2 tinggalkan dekat Shoutbox teman ni.. sekali ternampak satu komen.. nampak tak kat atas tu? komen dari Butang Dan Oyen ?? dia kata "mama Butang nak mandi"... terus teman terkejut berok.. alamak.. baru teringat budak2 dua ekor tu x mandi lagi.. aduiii.. terlupa teman.. baru semalam ingat nak mandikan deme dua ekor.. tapi disebabkan rakus sangat mempublish entri2 masakan tadi.. terus terlupa.. adoii.. ini yang buat kucen2 teman tu tergaru2 bpanjangan tuu.. alahai.. syian bulus2 teman ni.. semua kerana belog ni lahhh.. (ha' a.. yeaaa.. pasai blog ke pasai dirik sendirik?? haaa.. ni lea dikatakan bangau Oh bangau tuu.. asik nak salahkan menda lain walhal salah tu datang dari diri sendri!)
Opss.. sambung lik citer tadi.. korang rasa sape yang skodeng teman & tinggalkan komen seperti diatas nun? huk3.. pasti korang leh agak sape kann.. sape lagi.. my hubby miaw2 lea..  huh.. cemoihh..dia skodeng blog teman rupanya..  terkejut sampai nak pingsann sebenonya.. tau pasai apa... rupanya selama ni dia ada jugak singgah blog teman, ingatkan dia tak jenguk lansung.. hati ni dah rasa 3 rasa sekarang ni tauu.. 

# 1st rasa bersalah sebab lupa mandikan Oyen n Butang,
# 2nd rasa terkejut bila baca ayat kat kota shoutbox tu.. memang teman kenal sangat ayat tu.. 
dah terbayang muka my sayang tu tauuu.. 
# 3rd teman rasa terharu n hepi bila dapat tau dia ada jugak jenguk blog teman ni 
walaupun pada mulanya dulu my hubby menentang habis-habisan teman berblogging..

semua sebab? sebab inilah.. LALAI.. huk3.. 4 my miaw.. im sorry.. teman hari ni jea pun aktif update entri, sebelum2 ni byk yang autopublish.. sebab riso bila dah mengadap blog, asik lupa je mcm2.. hemm.. maafkan i yea miaw2.. esok i x buka blog yea.. nak settle semuanya esok.. (sambil buat muka seposen..)
tengok ni.. sampai biru2 muka teman, pucattt.. sebab terkejut nampak komen en hubby tu 
PLUS rasa bersalah x mandikan bulus dua ekor tu.. huk3.. 
im sorryyy miaw cyg.. pasni x buat dah.. 


Related Posts

21 ulasan:

  1. Mama butang nak mandi. Hahaha comel la

    BalasPadam
  2. hehehe i like this entry. cian miaww x kena mandikan :p

    BalasPadam
  3. terkejut yerk... ha.. ha..
    akakpun bajet suami akak tak baca blog akak..
    harap betoiler.. kot idak der terkutuk diaker naya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam tenku ..
      sebulan berapa kali bg mandi meow ..
      ada buatmandi berjadual ke?

      Padam
  4. Bertuah ler BigBoss nak baca blog saya melainkan disuruh baca ......

    BalasPadam
  5. Hehhehe comey nyer :D... Sekali tu wakil anak bulus mintak mandi daaaa hehehhehheheh...

    BalasPadam
  6. Hahah..
    Jaga2..
    Ada org memerhati:-P

    BalasPadam
  7. he3..terbaik la =) kalau xbt cmtu msti xdibuat lg..

    BalasPadam
  8. salam.done follow sini...yang ke 1157.salam kenal ya

    BalasPadam
  9. hehe ingat kan kat shoutbox pun bole xD

    BalasPadam
  10. kalu dia baca entri ni apalah yang dikatanya? hikhik

    BalasPadam
  11. hahaha.. mohon jgn mandikan hari2.. nanti demam..

    BalasPadam
  12. hahaahah kantoi ngn hubby !!

    BalasPadam
  13. entry yang sangat comey.. suke la..

    BalasPadam
  14. hahah...sekali en hubby yg komen ya

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum, salam kenal dari blogger Indon. Oh ya, saya sudah mandi, jadi yang comment itu bukan saya. hahahaha

    BalasPadam
  16. Wah kalau ada link, bisa tahu siapa yang tinggalkan komen itu

    BalasPadam
  17. Hahaha..banggakan kalau orang tersayang menjenguk hasil kerja kita.

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2