Nuff

13 Ogos 2013

DAPAT DUIT RAYA!!! YEAY!!

Hari ni dapat berita gumbira.. heee....teman dapat duik rayaaa.. yeaaayy.. my lovely hubby kasik.. jumlahnya? ha2.. rahsia.. jumlah kat atas ni kurang dari yg hubby teman kasik.. hubby teman kasik lebih dari tuuu.. waaa.. syukur Alhamdulillah.. apalagi.. misi menyimpan terus.. xmo membazir.. he3..
Buat myluv miaw2.. (jangan ada yg geli yeaa.. ini ditujukan buat my hubby.. hik3) 
 
terimakasih sebab bagi duik raya yg mengejutkan tahun ni. memang x sangka pun dh tua tagun dapat duik raya lagi.. meh meh meh.. =P .. tapi ..kalau xde duik raya pun teman still love u so much cyg.. duit bukan segalanya, teman sayang miaw2 hingga akhir hayat teman.. wlupun ini baru tahun kedua kita beraya bersama, namun dah banyak susah payah n pengalaman pahit kita hadapi bersama.. moga selama2nya kita bersama.. Aminn..

Pssstt::: baju masih tema purple.. heeeee.. lupa lak nak bagi tau.. doodle tu teman lukis sendiri jugak.. okeh x?? ha3.. henyot benyot pun doodle gak namanya kann.. lalalalala.. 

Related Posts

15 ulasan:

  1. wah2...untungnya kan ^_^
    jom join contest kat blog yaya..
    ada peluang lagi nak menang..bru 5 je y join

    BalasPadam
  2. wahhh.. best tul... ye lah.. menabung tau.. jangan bocor lak.. ahakkkss

    BalasPadam
  3. pe lagi kongsi la dgn teman yop huuu

    BalasPadam
  4. salam tenku ..
    wah .. seronok la yer dapat duit raya ..
    mesti tebal tu ..
    rupanya tenku pun peminat meow juga yer ..
    mcm aby juga .. ada blog meow sendiri ..

    harini seekor mati ..
    persian plak tu ..
    tk nampak tanda2 monyok, tau2 tengah hari td keras ..
    kerap juga aby buat entri psl meow ni ..
    kena guna cangkul besar utk korek lobang ..
    sbb besar meow ni ..

    BalasPadam
  5. Bestnya dapat duit raya.. :-)

    BalasPadam
  6. eee... comelnye..ahahaha.. btw duet 50 hengget warna oren tuh bwu punye ke???

    BalasPadam
  7. wee....syokknya dia dapat duit =)

    BalasPadam
  8. Huih..seronoknya dapat duit raya banyak2 ye..kita dapat dr bos n cik kembar je.. hehehe

    BalasPadam
  9. dapat jugak duit raya.. utk untuk diberikan kepada budak-budak..hehe

    BalasPadam
  10. bestnyaaa... anna sape pon x nak bagi..huhuhuhu

    BalasPadam
  11. bestnyaaa kak..hehe
    duit raya kita tnggu en.tunang mai ipoh..hihihi

    BalasPadam
  12. duit 50 baru ke? x pnah tengok pun...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New