Heee.. sebelum tu teman nak gitau yea.. bukan teman yang gi majlis ni, tapi kakak ipar dan anak sedoro yang gi.. teman just nak share citer diorang aje kat sini.. actually teman belum berkesempatan nak tengok citer Kerana Terpaksa Aku Relakan ni.. 
Heee.. ni le Anak Sedoro Hubby teman bersama my Sister in law.. 
Almaklumlah.. masa mencemburui teman untuk dok mengadap tv mahupun TV online.. hu3.. tapi bila tertengok kakak ipar dan anak sedoro dalam gambo2 bawah ni, terasa nak tengok lak citer ni.. best ke tidak.. heee.. 

Citer ni dah tamat pun part one, tapi teman tak tengok2 pun lagi.. dengo citer part 2 (sambungannya) akan datang.. sebab ada penonton yang tak puasa hati sebab citer tu macam tergantung.. yeke?? ha2.. teman tak tahu menanhu lansung pasal citer ni.. nanti ada masa nak try tengok lah.. heee...
Opss.. lupa lak nak citer, yang dapat jemputan ke Majlis Berbuka Puasa Bersama Pelakon-Pelakon KTAR ni ialah anak sedoro hubby teman yang bernama zura, seorang Perunding Perkahwinan, Pelamin dia cantik, Makeup pun cantik giler weh! merasa gak teman dapat sentuhan makeup dia.. 
Anak Sedoro hubby teman (zura) bersama hero.. heee..
Kalau rajin gi lea terjah Fanpage zura ni dekat --> Shazura Galeri Pengantin (sila KLIK)

Apa-apapun jom cuci mata nengok gambo2 diorang.. heee.. mintak izin yea zura and k.eida.. =).. Majlis Iftar ni berlansung pada 10hb Julai 2014 hari tu.. hari ni baru dapat publish ceritanya..
Tema kaler Biru hari tu.. 
 ho2.. sporting ke tak sporting..  
Izreen pun tak sombong kata deme.. 
Diorang ni memang rapat.. dah macam kembor.. heee 
sporting kan Amar Bahrain 
bergambar bersama ..

Adakah sambungan untuk Kerana Terpaksa Ku Relakan Part 2? ha2.. Nantikan.. (teman tak tengok pun lagi Part 1 pun.. nantilah ada masa teman tengok.. heeee.. bz bebenau yea... =)

9 Ulasan

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New