Nuff

04 Julai 2014

BLOG SI HATI MERAH JAMBU -- TQ BUAT PEMILIKNYA


ha2.. biasa le teman ni, selagi tak dapat apa yang di nakkan, mesti akan mencuba gak kalau ada jalan.. hu3.. Dalam berusaha nak menambahbaikkan blog, kekemasan tu pun teman kena titikberatkan kan.. heee.. so, kalau nak jadikan lebih kemas or nak buat apa saja, kenalah cari pakar2 coding ni.. heeeee.. 

Untuk Masalah Tarikh/Date tak muncul di atas setiap entri telah dapat diselesaikan oleh Pakar Coding dan Edit Blog iaitu Blogger Fiza , Alhamdulillah.. syukur.. 
Font sebelum

Font selepas tukar coding
Bab tukar font pun dah settle gak.. teman tukar font kepada Century Gothic.. memang suka font tu pun dari dulu.. sebab bolat2.. heee.. apa2 pun.. tQ Fiza.. hu3.. ekceli masa mula2 nak pm Fiza tu teman rasa segan sangat2 weh.. i dont know feeling apakah ini.. ha3.. bukan apa, teman sebenonya tak pernah lagi bermesej/bercakap/bersuamuka dengan Fiza. so.. agak kekok sedikit.. 

hahahahahaha.. ekceli teman segan sebab Fiza ni antara Blogger Femes weh.. mahukah dia melayan permintaan teman yang entah sape2 ni kan.. heee.. tapi teman try jugaklah pm Fiza, dan terus dapat respon dari Fiza.. wahh.. terharu .. Fiza tak sombong dan melayan aje setiap soalan yang teman aju kan pasal coding blog ke apa.. heee.. yang paling penting.. Fiza sudi luangkan masa untuk study coding2 yang mana teman tanya tu.. perghh.. respectt.. sudi luang masa untuk bantu Blogger macam teman ni.. heee.. tQ tQ.. 

Alhamdulillah.. Ramai rupanya Blogger baik hati kat sini.. heeee.. tq Fiza.. lupa lak nak citer, buat kawan2 yang belum mengenali Fiza, boleh lah berkunjung ke Blog Fiza ...

klik sini -->SI HATI MERAH JAMBU . 

Fiza ni pandai edit blog tau, ada buat perkhidmatan mengedit blog.. so, kalau ada sape2 nak upah Fiza edit blog.. silalah hubungi Fiza yea.. Opss.. teman taktau masih ada masa kelapangan lagi tak untuk Fiza edit blog customer time ni, korang just tanya2 lah Fiza yea.. Ok.. =)

Apa dia? nak baca entri macam dalam gambo tu? haa.. meh klik bawah ni..



Related Posts

10 ulasan:

  1. Owwhh....yg ni laa meow2 duk sebut dr semlm..k.fiza rupanya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha a.. heee.. saja buat org tertanya2 siapakah blogger yg menyumbang idea dlm menjadikan blog teman btmbh maju ni.. hee

      Padam
  2. dah banyak juga hasil kerja fiza di kalangan blogger2 kita...congrats fiza and keep it up...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha a.. betui farah.. tu yg teman segan dengan fiza masa mula2 tegur tu.. heee

      Padam
  3. memang suka tengok hasil design dari fiza..dia pun pandai mencoding kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha .. terror main code.. tgk le blog fiza.. kemas jee

      Padam
  4. Alahaii..terharu kita awak buat entry ni..takde ape lah tu..mana termampu dan tahu tu.Alhamdulillah misi berjaya menyelesaikan masalah coding sesambil tu belajar jugak..Thanks awak untuk entry ni tau :) patut terbatuk²..ade orang sebut rupanya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. entri ni ikhlas teman buatkan untuk fiza.. tq sgt2 tau.. hargai sangat2 fiza gigih bantu teman.. hewee

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New