Heee.. disebabkan hati rasa happy dapat panggilan menang hadiah Saguhati dari Company Pixy Malaysia BACA SINI, maka nak up lah entri yang ni.. dah lama buat tapi taktau bila nak publishnya.. Alang ada masa ni teman up le terus.. malas nak simpan2.. kang terlupa terus jadi pekasam lak entri ni.. heee.. Oklah.. jom baca, teman nak review pasal salah satu produk Pixy ni ha.. iaitu PIXY GENTLE & MOISE CLEANSING LOTION.. jom baca...

Tiap kali cuci muka mesti rasa tak puas sebab rasa macam kotoran kat muka tak tanggal betul2.. pastu bila dah sabun rasa macam kering aje muka... 

Tapi.. sekarang dah tak rasa camtu.. rasa sejuk dan selesa je muka lepas cuci dan tanggal makeup guna PIXY GENTLE & MOISE CLEANSING LOTION ni..  memang terbaik.. 

Haa.. nak tahu camne teman leh ter try PIXY GENTLE & MOISE CLEANSING LOTION nih? haaa.. teman try sample dulu.. lepas dah try sample baru rasa nak membeli sebab puas hati dengan produk tu.. dah guna sendiri maka dah tau le sesuai ke tak dengan kulit sendiri kan.. 

Almaklumlah.. kulit teman kan kulit ngada2.. asik alergik ajo punnn.. Tapi bila pakai yang PIXY GENTLE & MOISE CLEANSING LOTION ni, tak alergik pulak.. Okeh aje.. sukaaa.. bau pun sedap.. heee
So, kalau korang rasa terpengaruh dengan review teman ni, apa lagi.. cepat2 lea serbu mana-mana Guardian/Watson untuk membeli belah yea.. hehehehehe.. tak rugi beli wo.. terbaekk.. teman yang cerewet ni pun satisfied menda ni bagusss.. puas hati.. yang penting.. nyaman aje muka tau.. heeee.. Opss.. kalau nak try sample.. cer KLIK SINI, tapi teman tak pasti ada promosi lagi ke tak yea.. sebab dah nak dekat sebulan tu.. 

6 Ulasan

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New