RAWATAN UNTUK BABY YANG KERAP MENANGIS WAKTU MALAM |
Teringat dulu masa jaga anak sedara, masa tu anak sedara tu baby lagi.. baru lahir.. tetapi tiap2 malam menangis aje dia.. menjerit sampai hilang suara.. kesian sangat2.. kakak teman pun dah tension snagat masa tu, 

Yelah.. orang dalam pantang mana leh stress2 kan.. teman pun taktau nak buat apa masa tu.. tak mampu nak tolong lebih.. just tolong jugak dodoikan baby tu, tapi still menangis.. risau jadi sawan tangis je.. memang kesian dengar suara menjerit dia.. Pastu abang ipar bacakan sesuatu dekat telinga baby.. baru baby tu senyap..

Alhamdulillah.. teman tak tanya pulak apa yang dia baca.. sebab taknaklah memeeningkan kepala orang yang tengah tension kan.. Akhirnya terjumpa gak Gambar atas ni.. moga dapat jadi perkongsian bersama... 

5 Ulasan

  1. great piece of sharing dear...hari tu teman pun ada kongsikan dari pengalaman sebenar di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2014/06/alhamdulillahakhirnya-ash-berhenti.html

    BalasPadam
  2. thanks for sharing...insyallah..

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah..great sharing :)

    BalasPadam
  4. Ayat2 al-quran memang bagus digunakan

    BalasPadam
  5. Info yang sangat berguna...

    BalasPadam

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New