Nuff

04 Julai 2014

RAWATAN UNTUK BABY YANG KERAP MENANGIS WAKTU MALAM

RAWATAN UNTUK BABY YANG KERAP MENANGIS WAKTU MALAM |
Teringat dulu masa jaga anak sedara, masa tu anak sedara tu baby lagi.. baru lahir.. tetapi tiap2 malam menangis aje dia.. menjerit sampai hilang suara.. kesian sangat2.. kakak teman pun dah tension snagat masa tu, 

Yelah.. orang dalam pantang mana leh stress2 kan.. teman pun taktau nak buat apa masa tu.. tak mampu nak tolong lebih.. just tolong jugak dodoikan baby tu, tapi still menangis.. risau jadi sawan tangis je.. memang kesian dengar suara menjerit dia.. Pastu abang ipar bacakan sesuatu dekat telinga baby.. baru baby tu senyap..

Alhamdulillah.. teman tak tanya pulak apa yang dia baca.. sebab taknaklah memeeningkan kepala orang yang tengah tension kan.. Akhirnya terjumpa gak Gambar atas ni.. moga dapat jadi perkongsian bersama... 


Related Posts

5 ulasan:

  1. great piece of sharing dear...hari tu teman pun ada kongsikan dari pengalaman sebenar di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2014/06/alhamdulillahakhirnya-ash-berhenti.html

    BalasPadam
  2. thanks for sharing...insyallah..

    BalasPadam
  3. Ayat2 al-quran memang bagus digunakan

    BalasPadam
  4. Info yang sangat berguna...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New