Nuff

02 Julai 2014

Buffet Ramadhan Casa Ombak |

PROMOSI BUFFET RAMADHAN @ CASA OMBAK |
Ho2.. pasti ada yang terasa nak berbuka puasa di Casa Ombak ni kan? siapa yang taknak kan.. Hidangannya semua menyelerakan, dan pemandangan sekeliling yang ala2 Garden gitu memberi suasana tenang dan sejuk aja kan.. 

Haa..Kalau korang nak tahu, Buffet Ramadhan Casa Ombak turut menyediakan menu utama yang terdiri dari pelbagai hidangan kampung tau.. yang semestinya, menepati citarasa kita yang sukakan masakan kampung, aipp.. ulam-ulaman mesti ada la tu kan!? heeee.. 

Apa2 pun, sebelum tu teman nak kongsikan dulu  Sedikit Latar Belakang Syarikat event yang bertanggungjawab menganjurkan Buffet Ramadhan @ Casa Ombak ini.. iaitu Ombak Creative 

Dari apa yang teman baca, Ombak Creative bukanlah calang2 syarikat, Ombak Creative adalah sebuah syarikat event dibawah pengurusan Casa Ombak Sdn Bhd yang semakin dikenali ramai kerana kejayaan menganjurkan pelbagai event dengan jayanya.. dan pada pendapat teman, pada masa akan datang Ombak Creative mampu berdiri setanding dengan syarikat perunding perkahwinan yang sudah mempunyai nama.. Caiyok2! 


Dan ini terbukti lagi apabila beberapa bulan yang lepas Ombak Creative tercalon dalam Malaysia World Blogger And Social Award 2014 (MSMW2014) dan berjaya merangkul tempat ketiga terbaik dalam kategori Business BlogTop 3 tuuuuu.. cayalah!
Selain itu, apa yang teman ketahui Ombak Creative telah menjalankan pengurusan event lebih dari sepuluh (10) tahun. Team Ombak Creative berpengalaman menguruskan catering, majlis perkahwinan, majlis korperat dan persendirian. 

Bersesuaian dengan Tagline " Your True Experience" Dengan Pakej yang berpatutan team Ombak Creative berupaya memberi sentuhan yang ekslusif agar memberi kelainan bagi setiap majlis..

Lokasi event ialah terletak di Casa Ombak Banglo, No. 22 Jalan Damai off Jalan Ampang. Merupakan lokasi event yang berkonsepkan ala garden.

Haaa.. itu sedikit pengenalan yang teman baca sikit2 tentang Ombak Creative dan latar belakang syarikat tersebut.. 

DAN Sekarang tibalah masanya teman nak citer lak apa yang best untuk teman kongsikan bersama korang semua.. hehe.. JOM BACA!

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Dengar cerita Sempena bulan Ramadan yang mulia ini, Ombak Creative ada menyediakan promosi Buffet Ramadhan

Ia terbuka untuk sesiapa yang ingin membuat tempahan. jom kita pakat tengok iklan Buffet Ramadhan @ Casa Ombak ni, mana le tahu kan kot korang ada planning nak berbuka bersama keluarga dan duduk semeja disamping menikmati pemandangan ala garden di sana? 

haaa.. jom survey2 dulu harga dan cara nak hubungi untuk tempahan, tengok iklan kat bawah ni ha... siap teman tempek peta nak kesana lagi tu.. heee..

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●
IKLAN PROMOSI !!!
BUFFET RAMADHAN @ CASA OMBAK
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●
Buffet Ramadhan @ Casa Ombak

Sempena Ramadhan 1435H Ombak Creative menyediakan hidangan Buffet Ramadan di lokasi kami, Casa Ombak.


Casa Ombak menyediakan buffet stall terbuka untuk anda memilih pelbagai juadah dengan ala garden sambil menikmati hidangan berbuka puasa dalam suasana santai.

Menu utama buffet Ramadhan terdiri dari pelbagai hidangan kampung yang meriah. Tersedia juga instant cook stall corner.

Dengan harga yang berpatutan, kami pasti anda akan berpuas hati dengan hidangan juadah Buffet Ramadhan Casa Ombak.



Harga Buffet Ramadhan di Casa Ombak juga amatlah berpatutan.

Harga Buffet Ramadhan
Dewasa : RM 55.00nett
Kanak-kanak : RM 27.00nett ( 5-12 tahun )
Tempahan boleh dibuat untuk individu, group dan family atau syarikat.

Kepada anda yang ingin membuat tempahan Buffet Ramadhan Casa Ombak, boleh hubungi kami segera ditalian:
Call/Whatsapp : Akma Omar 013 2680001
Tel : 03 21818750
Call/Whatsapp : 013 624 1417
Call/Whatsapp : 012 662 1062
Facebook page : Ombak Creative page


Lokasi Buffet Ramadhan Casa Ombak

Casa Ombak Sdn Bhd,
No. 22, Jalan Damai Off, Jalan Ampang,
55000 Kuala Lumpur.

Promosi Buffet Ramadan Casa Ombak. Dengan beraneka jenis juadah berbuka yang menyelerakan. Booking sekarang untuk tempahan #BuffetRamadan #Iftar1435H

Jommm kita ramai2 serbu sana jommm...!

Haaa.. nak share jugak, yang terbaru punya.. heee.. baru-baru ni Ombak Creative telah menganjurkan Majlis Amal DarwisyHetDarwisyah bersama Izzue Islam, Iqbal Ceria Pop Star & FaizDickieVp at Casa Ombak .. Jom cuci mata tengok gambar-gambarnya jom.. 
Ulam Ulaman @Casa Ombak.. perghh 
Nasi Kerabu @Casa Ombak .. kegemaranku.. 
Buah-Buahan dan Kuih Muih @Casa Ombak 
Suasana meriah dengan ramai pelanggan yang datang berbuka sama @Casa Ombak 
Konsep ala Garden yang menyamankan mata memandang @Casa Ombak
 
Buffet Ramdhan @Casa Ombak
Pelanggan2 yang begitu gembira menikmati juadah @Casa Ombak 
Sedapnya mata memandang... @Casa Ombak
 
 Kuih Muih yang menyelerakan.. @Casa Ombak
 
Majlis Amal DarwisyHetDarwisyah bersama Izzue Islam, Iqbal Ceria Pop Star & 
FaizDickieVp @Casa Ombak
 Izzue Islam @Casa Ombak
Wajah Ceria tersenyum girang @Casa Ombak 
hari yang bermakna buat mereka @Casa Ombak

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
CONTEST DUIT RAYA CASA OMBAK
Nak Join gak ke? meh Klik Banner atas ni yea! =)

Related Posts

12 ulasan:

  1. Assalamualaikum kakak! Salam Ramadhan. semoga berjaya ye. hehehe

    BalasPadam
  2. Salam, haaa aku suka psal buffet2 ramadhan ni..hohoho, pakej diorg tawarkan ni okay gak, sbb bawah Rm 60 for adult..kat area sini, banyak yg Rm 70 ke atas je..hadoi~
    owh contest ke? btw all the best ya, semoga dpt duit raya tu..hehe :D

    BalasPadam
  3. semua org dok cerita pasal buffet nie, agak menarik

    BalasPadam
  4. good luck TB.. semoga berjaya... saya belum karang lagi entri nie... :D

    BalasPadam
  5. Thanks sis...semoga ada rezeki tersenarai sebagai pemenang..InsyaAllah

    BalasPadam
  6. Semoga berjaya dalam peraduan Duit Raya ini.

    BalasPadam
  7. Salam Ramadhan dan semoga berjaya.

    BalasPadam
  8. Wah..ada jemput retis la..izzue islam & iqbal kan?

    BalasPadam
  9. siapa yg datang time artis ada, memang sangat2 untung :D


    amal singgah sini... dibulan ramadhan ni, moga tuan blog panjang umur dan dimurahkan rezekii.. aamiiin

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New