Nuff

09 Julai 2014

AGAK-AGAK KALER APA KORANG NAK BAGI TEMAN?

Haaa.. Nak tanya ni.. Kalau korang tengok gambo atas ni kan.. Agak2 kaler apa korang nak bagi teman? heeee.. cepat komen.. =) .. itu je nak share hari ni.. hee.. 

Mesti ada yang cakap.. "Wah.. Tengkubutang sekarang ni asik buat entri sayup2 aje yea.. udah slow bebeno nampak gaya nya yea.. asyik share gambo je kojenye yea.. entri pun jarang2 up story of my life yea.. (kata blog personal n lifestyle ye?)" 

ha3.. semalam baru up entri pasal hidung kena hempap dek modem internet.. jadilah.. buat bacaan kengkawan dan diri sendiri kan.. ha2.. Ok lah.. jujur teman kata, nak mintak maaf sebab masih tak dapat nak blogwalking lagi ke blog2 kawan2 yang singgah dan komen sini.. insyAllah.. teman akan cuba gak blogwalking nanti yea.. sejak ada kedai ni, kena dok kedai aje.. internet kat kedai lak tak selaju yang kat umah.. so, mengharapkan belas faham dari kengkawan le hendaknya yea.. moga memahami situasi teman ni.. heee.. tQ.. sayang semuaa..

Psstt : ni teman try blogwalking sikit2 dulu yea.. yang mana blog yang laju tu dapat le teman singgah n komen, tapi yang mana loadingnya slow tu, teman mintak maaf yea.. terpaksa skip dulu.. kena guna pc kat umah baru leh singgahbalas.. sorry... =(

Psst lagi : hari ni gi makan2 a.k.a berbuka puasa kat luar dengan my hubby miaw2.. yeayy.. tapi.. hidung ni semacam aje.. hu3.. semalam pun ada orang tengok2 tapi tak berani tegur.. aaah.. pedulikan semua tu.. pfffttt,,,

Related Posts

20 ulasan:

  1. kaler merah mmg dh x boleh.
    shark kasi pink ngan purple ler.

    BalasPadam
  2. akak kasi orange kat TB la...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe.. Oren yea.. mentang2 teman suka oren.. hee.. tQ tQ.. =) ..

      Padam
  3. Ena kasi akk oyen dan ijo. Ekekekekekek

    BalasPadam
    Balasan
    1. ho2.. mekaceh.. mekaceh.. teman pun kasi Ainaa oren n ijo n pink.. heeee

      Padam
  4. Bagi 5 bintang tak boleh ke? hehehe... Kita bagi biru sebab teman minat biru. =D

    ZH Blogger

    BalasPadam
    Balasan
    1. hi3.. 5 Bintang? fuyooooo.. err.. heee.. bagi biru kat teman ye? okeh... teman bagi purple kat mike ye.. ha2.. bole?

      Padam
  5. sudi terima oren dari saya x he3

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. mekaseh.. teman balas oren balik yea.. heee

      Padam
  6. Warna oren kan tv suka oren haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha2.. pandai Asha kan.. memang suka orenn.. hee.. bagioren gak kat Asha lah.. bole? heee

      Padam
  7. anis kasi warna oren lah kat akak hee :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. weee.. tQ.. teman pun kasi oren lik ye kat Anis

      Padam
  8. Balasan
    1. opss.. hee.. tQ.. tQ.. =) .. teman kasi purple kat awak yea.. =)

      Padam
  9. Nk kasi kaler pink boleh?? Hihi

    BalasPadam
  10. Nk kasi kaler pink boleh?? Hihi

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New