RESEPI TELUR DADAR GEBU GEBAS!!!

Haa.. Ni TB nak share tentang cara nak buat Telur Dadar gebu Gebas versi hubby.. haa.. sebenarnya dah tahu cara ni tapi tak buat pun.. sebab rasa macam pelik je.. tapi akhirnya try jugak la buat hari tu.. memang berbeza tekstur dan rasa dia.. terus TB pun asik ikut je la cara ni.. letak mayonis atau perahan limau.. Tapi perahan limau tu TB tahu dari internet.. hubby kata pelik.. huu.. entah apa-apa lah kan.. kiat nak try petua baru asik kena kondem aje kan.. huhu.. nasib la.. nak buat camne.. kita bukan chef.. haha..

Ok.. ni TB tepek gak petua atau tips nak bagi telur dadar gebu versi internet punya TB google tadi.. haha.. meh la tengok.. bagi yang dah tau tu senyap-senyap sudah la yea.. kih3.. 

 


Post a Comment

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New