Nuff

16 Mei 2018

COMELNYA TUN DR MAHATHIR & TUN DR SITI HASMAH - BENTO COMEL DARI HASNAWATI YAHAYA


COMELNYA TUN DR MAHATHIR & TUN DR SITI HASMAH
- BENTO COMEL DARI HASNAWATI YAHAYA


Aduh.. Hasnawati Yahaya buat something yang TB teruja lagi.... adoi.. hahaha.. sangat-sangat cute wehhh.. Nampak tak dalam gambar ni.. Gambar Tun M dan Tun Siti Hasmah yang sangat sweet2 gitu..  Haaa.. inilah hasil tangan kreatif Hasnawati Yahaya yang TB pernah share gambar-gambar bento hasil kreatif tangan beliau.. 

Kali ni Hasnawati Yahaya bikin ramai terkejut dan terpesona lagi dengan rekaan terbarunya yang diperbuat menggunakan mashed potato.. dikatakan khas Dedicated to our new PM , Tun M and his wife.. alalala.... Mesti Tun M tengok rasa bangga ni.. Apa-apa pun Congrats Tun , as our 7th Prime Minister . TB tak sempat lagi nak up kisah mengundi tu.. huhu.. 

Hahaha.. bila tengok ni rasa sayang nak makan uiii.. Pikir banyak kali ni nak makan ke tak nak.. nak tak nak? kan.. TB pun sama.. terbayang depa ni real sangat comel, sangat sweet.. 


Antara Bento-Bento Comel Ciptaan Hasnawati Yahaya, boleh tengok kat bawah ni yea.. Oh ya.. kalau berminat nak join kelas bento Hasnawati Yahaya.. tunggu lepas raya kot.. hasna memang ada buat kelas tapi nak puas ani takdelah kot.. tunggu lepas raya ek.. 

1.) Bento Comel Dari Hasnawati Yahaya Part 1

TB ni salah seorang yang meminati hasil tangan dan kesungguhan Hasna dalam menjadikan setiap bekal anak-anaknya menyelerakan setiap hari.. Tapi TB tak mampu nak buat camtu.. huhu.. Tapi boelh cauba.. nak ajar harraz makan sayur..

Haa.. dha tengok link-link TB kasi kat atas ni? comel kannn.. Nak tengok lagi hasil kreatif Hasnawati Yahaya? boleh terjah FB beliau di :






Related Posts

10 ulasan:

  1. Alaaaaaa...comel sgt... Nak makan pun syg sbb cantik...suka betul tgk tgn org kreatif ni...kita ni tak kreatif..

    BalasPadam
  2. Alahai cute nau nau...kreatif betul ..kalau tun m n tun hasmah tgok ni sure suka hihi

    BalasPadam
  3. hehe..memang comel..nak makan pun sayang..pandai dia buat..kreatif..nak buat bento kene sabar..ehhee

    BalasPadam
  4. Wah Comelnya, ni buatnya macam mana ada barang khas ke ? Tak tau pula namanya bento ingat lukisan

    BalasPadam
  5. Seeriously TB dia buat bento tuh guna ashed potato tuh?Ya Allah kreatifnya

    BalasPadam
  6. Oh wow! this is so cute. I think am going to check out her site.

    BalasPadam
  7. Alalalala... Comel gila..rasa syg nak makan bile tgk kekreatifan menghias bento.. Kdg2 bento utk budak2 pon xnk buatkn sbb rse syg ... Hahaha..

    BalasPadam
  8. Haha comelnya siap dijadikan bento. Kreatif betul

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New