Nuff

18 Februari 2014

H12 Media Ads - Jana Duit Mudah & Cepat! Jom Daftar!

H12 Media Ads | Jana Wang Dengan Mudah Melalui Blog 

Sebelum tu nak citer sikit.. Teman dah dapat income dari Nuffnang untuk selama setahun berblogging (lama kan?!!) setahun baru dapat RM100 lebih jea.. dan bila dah Cash Out duit/earning selepas tu macam lambat jea earning "baru" nak naik.. 
huk3.. nampaknya nak kena tunggu setahun lagi baru dapat Cashout kot.. Letih lea nunggu.. 

hemm.. baru2 ni teman asik ternampak jea Blogger2 mempromote pasal H12 Media Ads lak.. banyak komen2 yang mengatakan untung giler join H12 Media Ads ni.. tambahan pulak blogger femes Hasrul Hassan pun join gak.. so.. teman pun rasa terpanggil nak join.. heee... 

So, teman pun bercadang nak mencuba nasib beralih kepada H12 Media. H12 Media kini semakin menjadi pilihan di kalangan blogger. 

Sekarang dah banyak blog menggunakan banner iklan daripada H12 Media Ads ni.. Nak tau nape?|

Bagi yang belum tahu, iklan ni berkonsepkan Cost Per Milion (CPM) dimana Iklan jenis ini tak memerlukan pengunjung untuk klik banner tersebut, cuma sekadar pengunjung tengok sahaja iklan itu. Senang cerita, pengunjung datang je ke blog korang, korang akan akan dapat duit. *kacang je kan! tak perlu menunggu lama nak dapatkan income. Nak tunggu iklan yang perlu klik banner dulu baru dapat duit, memang lambat la nak masuk duit.

Yang istimewa iklan H12 media ini, ianya dibayar dalam mata wang USD. 1USD +- RM 3. Contohnya korang dapat 10USD. Bila di convert dalam Ringgit Malaysia, korang akan dapat RM30. *pembayarannya juga express! Dalam masa sehari pun korang dah leh dapat duit korang. Cash out paling minimun 5USD. korang kena ada akaun paypal kerana pembayaran dibuat melalui akaun paypal. Kalau lum ada akaun Paypal, jom klik SINI.

CARA DAFTAR H12 MEDIA


1. Klik Url H12 Media Ads [klik] ini.
2. Isi form selengkapnya, pastikan emel adalah betul.
3. Check emel anda untuk pengesahan.
4. Login akaun H12 Media Ads dan pilih menu "Web Sites"
5. Klik "Add New Site", pastekan URL blog anda di ruang yang disediakan.
6. Untuk soalan "Choose Site Ownership Verification Method" tersebut, pilih "Add a meta tag into your website"
7. Copy meta tag H12 Media Ads dan paste kan di template blog anda. Paste selepas kod < head>
8. Tick button "Accept Rule" dan klik Verify.
9. Anda harus menunggu selama 24 jam untuk pengesahan.
10. Selepas website anda disahkan, klik menu "Banner Tags" dan pilih mana-mana jenis iklan dan paste kan coding di blog anda. Selesai


Majoriti yang membuat pemohonan H12 Media Ads [klik] akan diterima. Wah masyuk kan.*so apa lagi. Jom daftar H12 Media Ads [klik].

Related Posts

20 ulasan:

  1. Assalamualaikum kak tengku! macam nak try je. heheeee ~~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. bole lea try sheila... sebab iklan ni berkonsepkan Cost Per Milion (CPM)

      Padam
    2. tapi iklan ni macam mengganggu la kak. nak tekan next post dia automatik keluar iklan pastu loading cam lambat je ~~~

      Padam
  2. Balasan
    1. tunggu dalam masa 24 jam untuk pengesahan.. teman pun baru je daftar.. heee

      Padam
  3. Ayesha tengah usaha kumpul2..hehe..

    BalasPadam
  4. nak juga beralih arah tpi tunggula da sikit lagi nak cukupkan cashout nuffnang :)..tahniah tb & terima kasih wish tadi kita pun tak sangka blh menang

    BalasPadam
  5. Wahhh...mcm best jer. Tp nanti effect pd nuffnang x?
    Huhuhu...

    BalasPadam
  6. terima kasih atas information. nak join juga la..

    BalasPadam
  7. waaa, buleh try nih, nampak macam menarik, bikin org curious nak try ;3

    BalasPadam
  8. dah join 2 minggu lebih dah dpt 24 USD dah hihi

    BalasPadam
  9. waaaaa..menarik..tp belum lg nak join.. sebab skrng pn dh kurang jenguk blog..

    BalasPadam
  10. ramai yg dh guna..zaza ke xtry lgi..hihi..

    BalasPadam
  11. Neekcik nak gak join tenku tapivtak pandaii

    BalasPadam
  12. tak pandai...paypal tu apa??


    boleh terangkan??
    emel:nellythstrange@gmail.com

    BalasPadam
  13. silap... nellythestrange@gmail.com

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New